Sloopauto verkopen? Neem dan contact op met Nationale Sloopauto Ophaaldienst!

Sloopauto verkopen? Neem dan contact op met Nationale Sloopauto Ophaaldienst!Bent u in het bezit van een sloopauto en wilt u deze graag verkopen voor een mooie vergoeding? Neem dan contact op met Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en vinden bij u in de omgeving de beste prijs voor uw sloopauto! Bekijk voor meer informatie over onze werkwijze de website of neem gelijk contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Wilt u vooraf weten wat u sloopauto waard is? Dan kunt u een aantal foto’s naar ons doormailen voor een prijsindicatie. Uiteraard komen wij bij de koop van uw sloopauto gratis de sloopauto bij u ophalen wanneer het u uitkomt. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Sloopauto ophalen kan dus zowel vroeg in de ochtend als midden in de nacht of op zondag.

Sloopauto verkopen in Nederland

Misschien wilt u al een lange tijd van uw sloopauto af aangezien deze in de weg staat of u graag een zakcentje wilt bijverdienen. Laat uw sloopauto daarom ophalen en ontvang hiervoor de beste prijs. Dat is niet alleen milieubewust, maar ook goed voor uw portemonnee! Neem contact met ons op wanneer u wilt. Wij zijn zelfs in de weekenden bereikbaar voor spoedgevallen. Nationale Sloopauto Ophaaldienst staat graag voor u klaar. Zodra u de sloopauto verkoopt, komen wij deze ophalen en ontvangt u gelijk het vrijwaringsbewijs en het bedrag dat de auto nog waard is. Wij melden dan voor u het voertuig af bij RDW en de Belastingdienst. 
Wij kopen sloopauto’s op in heel Nederland en beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor wij altijd een bestemming voor uw sloopauto vinden, waar deze het meeste oplevert. Wij werken daarbij uitsluitend samen met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Zij werken strikt volgens de strenge milieuwetten en regelgeving. Hierdoor bieden zij snelle, vakkundige en betrouwbare service aan. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent voor verkoop van uw sloopauto. 

Wanneer verkoop ik mijn (sloop)auto?

Door een ongeval of ongelukkig voorval kan uw auto flinke schade oplopen. Het kan voorkomen dat reparatie van uw auto zich niet meer loont, waardoor uw auto afgeschreven wordt. Dit wordt ook wel total loss genoemd. Aangezien wij over een groot netwerk beschikken, willen wij u uiteraard een aantal kleine automonteurs en schade-experts aanbevelen die uw auto voor weinig geld kunnen maken. In veel gevallen is het echter voordeliger om uw geld te investeren in een andere auto. De dagwaarde weegt dan namelijk niet meer op tegen de reparatiekosten. Wilt u uw sloopauto verkopen dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen door ons. Zelf naar de sloperij brengen of met een sleepkabel vervoeren, is niet veilig en brengt onnodige risico’s met zich mee. Voor het laten ophalen, hoeft u bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst geen kosten te betalen. Dit doen wij namelijk helemaal gratis! U belt naar ons nummer voor het doorgegeven van de gegevens en binnen een kwartier neemt een schade-expert contact met u op om een afspraak in te plannen.

Nationale Sloopauto Ophaaldienst voor de verkoop van uw sloopauto

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Realistische vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade-experts voor advies
  • Groot netwerk
  • Afspraken op elk moment mogelijk
  • Sloopauto wordt gratis opgehaald
  • Werken enkel samen met erkende bedrijven die zich aan de strikte milieuwetten houden
Uw sloopauto verkopen? Neem dan gelijk contact op met de Nationale Sloopauto Afhaaldienst: sloopautoverkopen! Wij staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. 

Reageren is niet mogelijk