SIP Trunk gezocht als ISDN alternatief? Kies dan voor Voicedata!

Heeft u op dit moment een telefooncentrale binnen uw bedrijf en wilt u de mogelijkheden gaan verkennen van goedkope en hedendaagse ISDN alternatieven? Dan bent u bij Voicedata aan het juiste adres. Wij bieden al ruim veertien jaar ondersteuning aan bedrijven als betrouwbare partner in de zakelijke telecommarkt. Een van onze mogelijkheden is een ideale uitkomst voor de meeste moderne telefooncentrales, namelijk een SIP Trunk. Wilt u ook profiteren van uitmuntende service, een stabiele telefoonlijn en veel extra mogelijkheden? Neem dan direct contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijf en wensen.

Wat is een SIP Trunk?

Op dit moment heeft u een telefooncentrale. SIP staat voor ‘Session Initiation Protocol’. Met dit protocol kan uw IP-telefooncentrale worden aangesloten op ons sterke telefonienetwerk. Hiermee gaat u over op telefonie via het internet. Een goedkoop alternatief als het gaat om vervanging van de traditionele en veeleisende ISDN-lijn. Het grote verschil is dat u eenvoudig het aantal beschikbare telefoonlijnen kunt veranderen en uw verbinding veel krachtiger is.

Heeft uw bedrijf veel inkomende en uitgaande telefoongesprekken? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van een SIP Trunk. Hierdoor is er geen limiet aan het maximale aantal gesprekken op hetzelfde moment. Ideaal als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als het gaat om callcenters en contactcenters. Veel medewerkers die de telefoonlijn bezet houden, is dus verleden tijd. U kunt telkens blijven uitbreiden en de verbinding wordt er niet minder door. Daarbij kunt u met meerdere vestigingen profiteren van gratis onderling bellen, aangezien uw organisatie zich bevindt middels de SIP Trunk op één telefonienetwerk. Dit geldt uiteraard ook voor ons andere ISDN alternatief: een hosted VoIP.

Welke voordelen heeft een SIP Trunk en voor wie?

Overgaan op SIP Trunk betekent switchen van een een telefoonverbinding naar een internetverbinding. U behoudt daarbij uiteraard uw huidige telefoonnummer(s) en eventuele faxnummers. U betaalt daarbij per beschikbare lijn. Het is tevens mogelijk om een vaste telefoon te integreren in een mobiele telefoon. Hierdoor zijn uw medewerkers nog beter bereikbaar. Als bijkomend groot voordeel kunt u gebruik maken van onze diensten. Voicedata biedt namelijk 24/7 calamiteitendienst aan. Ongeacht het tijdstip, kunnen probleem hierdoor gelijk worden opgelost.

Een SIP Trunk heeft daarbij de mogelijkheid om op alle telefooncentrales toegepast te kunnen worden die een SIP-protocol ondersteunen. Dit is bij de meeste telefooncentrales het geval. De kans is hierdoor groot dat uw telefooncentrale kan worden voorzien van een softwarematige telefoonlijn. Is dit niet het geval, dat kunt u kiezen voor een SIP Converter. Op deze wijze wordt een SIP omgezet naar een ISDN, waardoor u met het traditionele telefoonsysteem kunt communiceren via een SIP Trunk van Voicedata.

Samengevat komt het neer op het volgende:

  • Een hedendaags alternatief voor ISDN
  • Goedkoop in abonnementskosten
  • Geen limiet op het aantal telefoonlijnen
  • Uitgebreide service door 24/7 calamiteitendienst
  • Voor iedere telefooncentrale
  • Middels integratie op mobiel nog beter bereikbaar
  • Ideaal voor grote bedrijven met meerdere vestigingen of callcenters
  • Gratis onderling bellen met één SIP Trunk

Bent u nog aan het nadenken over een betrouwbaar en aantrekkelijk ISDN alternatief? Verken dan de mogelijkheden van een SIP Trunk. Wij van Voicedata helpen u graag bij de overgang en geven u op basis van uw wensen en bedrijf een passende offerte. Bekijk voor de volledige informatie onze website: voicedata.nl

Reageren is niet mogelijk