Wilt u scheiden maar uw ex wil niet meewerken?

Vorig jaar heb ik besloten dat ik het niet langer meer wilde proberen met mijn toenmalige partner. Hij is namelijk al meerdere keren met een ander de koffer ingedoken en toen hij vorige maand ook met mijn zus begon aan te pappen, was voor mij de maat meer dan vol. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om van hem af te komen want ik had geen zin meer om mijzelf nog langer zo op de achtergrond te stellen. Ik heb hem toen gezegd dat ik wilde scheiden maar mijn ex wil niet meewerken aan deze scheiding. Dat maakt het er allemaal niet eenvoudiger op want mijn ex wil niet meewerken en dus moet ik het op een heel andere manier aanpakken dan wanneer wij beide dezelfde standpunten zouden hebben. Mijn ex wil niet meewerken aan onze scheiding en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden om het zonder hem te kunnen regelen. Mijn ex wil niet meewerken, dus moet ik het op een manier aanpakken waarop duidelijk kan worden dat de scheiding gewoon moet gebeuren. Ik heb daarom gekeken wie ik in de arm moest nemen om te zorgen dat ik spijkers met koppen kon slaan. Je wilt namelijk graag dat je met een specialist kunt werken die je advies kunt geven over wat je moet doen, maar ik wist niet meteen waar ik moest gaan zoeken. Ik ben daarom op het internet gaan kijken en ik heb toen gezien dat ik het beste even naar vervangende-toestemming-zaken.nl kon gaan om te bekijken wat de mogelijkheden zouden. Ik ging namelijk gewoon maar even googelen op de vraag ‘Ik wil scheiden maar mijn ex wil niet meewerken’. Toen kwam ik op deze site terecht en ik heb gezien dat je deze vraag daar letterlijk kunt vinden. Dat was interessant om te zien en ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb. Als u ook wilt scheiden, maar uw ex wil niet meewerken, dan is deze site de plek waar u moet zijn. U kunt hier namelijk heel goede informatie vinden en ook kunt u hier de specialisten vinden die u verder kunnen helpen. Voor mij was het dan ook heel fijn dat ik deze site gevonden heb. 

Ik wilde scheiden, maar mijn ex wil niet meewerken 

Ik heb even contact opgenomen met de mensen achter de site die ik in het voorgaande noemde en ik heb toen een heel aardige medewerker aan de lijn gekregen. Deze kon mij heel goed vertellen wat de mogelijkheden waren. Ik heb toen gezien dat er mogelijkheden waren, ik wilde scheiden, maar mijn ex wil niet meewerken maar het bleek dat ik zijn toestemming niet per se nodig had. Dat was goed om te horen en ik ben daarom erg blij dat ik deze site gevonden heb. 

Ik ben van mijn ex af

Ik kan u zeggen dat ik uiteindelijk dankzij de hulp van deze partij toch kon scheiden, mijn ex wil niet meewerken, maar dat maakte niets uit. Kortom:

Ik hoop dat u ook soepel kunt scheiden. 

Reageren is niet mogelijk