Wilt u loopbaancoaching ontvangen?

Toen ik afstudeerde, leek het alsof de wereld aan mijn voeten zou liggen. Ik heb altijd gedacht dat ik met mijn opleidingen waarschijnlijk niet veel moeite zou hebben om een baan te vinden, maar ik merkte dat de werkelijkheid toch wel even wat anders was. Ik ben nu namelijk drie jaar klaar met mijn opleiding en ik heb nog nooit een fatsoenlijke baan kunnen vinden. Ik wist niet meer wat ik moest doen om te zorgen dat ik iets zou kunnen gaan doen dat ik ook echt leuk vond en waarbij ik ook echt het gevoel zou hebben dat ik iets deed wat mij uitdaagde. Ik ben daarom gaan kijken of ik ook loopbaancoaching kon aanvragen. Ik had namelijk het idee dat ik bepaalde dingen over het hoofd zag en daarom wilde ik graag aan loopbaancoaching gaan doen. Ik heb toen gekeken naar de mogelijkheden om iemand te vinden die goede loopbaancoaching aanbood en toen heb ik de mensen van groeiatelier.nl gevonden. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je goede loopbaancoaching kunt ontvangen en toen ik hun site even goed doornam, had ik al snel in de gaten dat ik hier heel interessante opties aangeboden kreeg. Ik heb gezien dat wanneer je hier loopbaancoaching aanvraagt, deze mensen er alles aan gaan doen om te zorgen dat je inzicht krijgt in wat je kunt en wat je moet gaan doen om gelukkig te worden. Het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik graag een keer met deze mensen wilde gaan praten om te horen of hun loopbaancoaching misschien ook iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb toen met een heel aardige medewerker gesproken die mij heel goed kon uitleggen wat zij voor mij konden doen. Dat was allemaal bijzonder prettig om te horen en ik wist dan ook meteen dat ik hier goede loopbaancoaching zou kunnen ontvangen. Ik heb daarom besloten om mij door deze mensen te laten helpen omdat ik graag stappen wilde maken in mijn carriere. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar mogelijkheden om uw carriere naar een hoger plan te tillen, dan kan ik u aanraden om ook een keer aan loopbaancoaching te gaan doen. Het heeft mij namelijk heel veel opgeleverd en ik ben blij dat ik de mensen van groeiatelier.nl gevonden heb. 

Kijk ook eens op op groeiatelier.nl voor loopbaancoaching 

Ik heb gemerkt dat wanneer je aan loopbaancoaching doet, je er zeker van kunt zijn dat je weer met heldere ogen naar jezelf kunt kijken. Ik weet dankzij de loopbaancoaching die ik via groeiatelier.nl heb ontvangen dat ik bijzondere kwaliteiten ander in moet zetten. Dat heeft er toe geleid dat ik op andere functies ben gaan solliciteren en ik heb toen een heel mooie baan gevonden. 

Ik kan aan mijn toekomst gaan bouwen

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb omdat:

  • Ik nu weer gericht ben op mijn toekomst 
  • Ik nu beter weet waar mijn krachten en talenten liggen 
  • Ik dankzij deze coaching een mooie baan gevonden heb 

Ik kan u aanraden om ook een keer naar groeiatelier.nl te surfen.  

Reageren is niet mogelijk