Wilt u het ompakken van goederen graag uitbesteden?

Wij importeren regelmatig goederen vanuit verre oorden en dan is het vervolgens aan ons om deze te verkopen in Nederland. Een van de dingen die hierbij vaak lastig zijn, is dat wij heel veel tijd kwijt zijn aan het ompakken van goederen die wij ingekocht hebben. Wij hebben een speciaal team gemaakt voor het ompakken van goederen, maar wij merken dat het verloop in dit team hoog is en daardoor moeten wij heel vaak weer nieuwe mensen inwerken en deze kosten eerst alleen maar tijd in plaats van dat zij ons tijd opleveren. Vandaar dat wij onlangs besloten hebben dat wij willen stoppen met het ompakken van goederen. Het is niet zo dat wij niet meer in bulk willen inkopen, maar wij willen het ompakken van goederen gewoon niet meer zelf doen. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een extern bedrijf in te schakelen voor het ompakken van de goederen en wij hebben toen gezien dat wij diverse mogelijkheden hadden. Wij wilden graag met een bedrijf samenwerken dat veel ervaring had met het ompakken van goederen en wij hebben toen een aantal bedrijven geselecteerd. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de mensen van Flexwerf.nl. Dit bedrijf heeft een heel goede reputatie weten op te bouwen wanneer het gaat over het ompakken van goederen en wij lazen dat zij een heel groot team aan ervaren mensen klaar hebben staan om voor je aan de slag te gaan. Wij hebben daarom gekozen om met dit bedrijf te gaan samenwerken. Wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je snel spijkers met koppen kunt slaan. Wij moesten namelijk onlangs voor het eerst goederen ompakken laten en wij hebben toen heel fijn met deze mensen samengewerkt. Zij konden het werk meteen oppakken en dat was heel prettig om te merken. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden die er waren om vaker met deze mensen te gaan werken en wij hebben toen heel goede afspraken weten te maken. Wij zijn daarom heel enthousiast over de mensen van Flexwerf.nl en wij hopen nog heel lang met hen te mogen samenwerken. 

Flexwerf is specialist in het ompakken van goederen 

Wij hebben onlangs onze eerste lading goederen naar de mensen van Flexwerf laten brengen en zij zijn toen meteen voor ons aan de slag gegaan met het ompakken van de goederen. Nog geen week later kregen wij te horen dat zij klaar waren en dat was sneller dan wij hadden durven hopen. Wij moesten namelijk heel veel goederen laten ompakken dus dat het zo snel klaar zou zijn was boven verwachting. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen want wij zijn heel erg goed geholpen. Mocht u ook met Flexwerf.nl willen samenwerken, dan kan ik u zeggen dat:

  • Dit bedrijf heel goed werk verricht 
  • De mensen hier van aanpakken weten 
  • Men de kosten hier heel laag weet te houden 

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden haar daarom ook van harte aan. Kijk daarom even op de site voor meer informatie. 

Reageren is niet mogelijk