Wilt u graag ontslag nemen?

Ik heb vorig jaar gemerkt dat ik absoluut niet meer tevreden ben met het werk dat ik doe. Ik heb een werkgever die er alles aan doet om ons het leven zo zuur mogelijk te maken en ik snap niet waarom hij dit doet. Het vervelende is echter dat ik niet zomaar ontslag kan nemen want ik hoef nog maar een paar jaar en dan kan ik met pensioen en ik meende eerst dat ik het nog wel uit zou zingen, maar dat gaat het echt niet worden. Ik ben daarom gaan kijken of ik ook ontslag nemen kon, maar ik had al snel door dat je nooit zomaar even ineens ontslag nemen moet. Als je namelijk ontslag nemen gaat, dan neem je zelf de  verantwoordelijk voor je vertrek en kun je wel vergeten dat je een uitkering zult krijgen. Dat zou in mijn geval wel nodig zijn want als ik zelf ontslag nemen zou, dan zou ik zonder inkomsten komen te zitten en dan was het snel gedaan met mij. Ik ben daarom gaan kijken wat ik het beste kon doen. Ik was op een gegeven moment namelijk ten einde raad en dus ben ik maar eens even gaan kijken naar de mogelijkheden ergens te lezen wat je allemaal kon doen wanneer je eigenlijk ontslag nemen wilde. Ik heb toen gewoon maar even op het internet gekeken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om meer over ontslag nemen te weten te komen en ik heb toen een heel handige site gevonden waar je heel goede informatie kunt vinden over tal van geschillen die je op je werk kunt hebben. Het adres van deze site is juridischplatform.nl. Deze site zou ik iedereen willen aanbevelen die graag advies zou willen inwinnen over welke kwestie dan ook. Ik heb hier heel veel gelezen over hoe je het beste ontslag nemen kunt en ook zag ik dat je hier altijd even advies kunt inwinnen bij een expert. Dat leek mij geen verkeerde zaak en daarom ben ik maar eens even gaan kijken wanneer ik dit het beste kon doen. Ik heb toen gekeken wat ik echt graag zou willen en daarna heb ik al heel snel even gebeld met een van de mensen van deze site. 

Ik kon toch ontslag nemen 

Ik heb advies ingewonnen over hoe ik ontslag nemen kon en toen heb ik gemerkt dat ik ook met mijn Wilt u graag ontslag nemen?baas een regeling zou kunnen treffen. Het was namelijk tamelijk duidelijk dat hij mij ook liever kwijt dan rijk was en daar zou ik wellicht nog een voordeel van kunnen hebben. Ik heb hem toen gevraagd om te bespreken of ik ontslag nemen kon. Ik heb hem gezegd hoe ik de sfeer op het werk vond en hij herkende dit heel goed. Hij stelde voor dat wanneer ik ontslag nemen zou, hij mij tot mijn pensioen tachtig procent van mijn salaris zou doorbetalen. 

Heeft u ook advies nodig? 

Als u ook juridisch advies nodig heeft, dan raad ik u aan om:

  • Even naar juridischplatform.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een keer contact op te nemen via deze site 

Ik wens u veel succes. 

Reageren is niet mogelijk