Werkhandschoenen kopen voor nieuwe baan

Ongeveer een jaar geleden ben ik afgestudeerd voor mijn opleiding tot elektricien. Ik vond het altijd al leuk om met mijn handen te werken en op de een of andere manier sprak werken met elektriciteit mij erg aan. Na de middelbare school was ik nog een tijdje aan het twijfelen wat ik wilde worden, maar nadat ik een voorlichtingsdag had bezocht voor de opleiding tot elektricien wist ik het meteen, dit is wat ik wilde leren. De opleiding was leuk om te doen en gelukkig kregen we veel praktijkopdrachten, hierdoor was werkhandschoenen kopen verplicht. De werkhandschoenen die ik destijds gekocht had, waren van slechte kwaliteit. Als student heb je niet zoveel geld om uit te geven en eigenlijk kocht ik ze vooral omdat ze verplicht waren op school. Om mijn eigen veiligheid dacht ik toen nog niet zoveel en kocht ik dus maar de goedkoopste. De laatste jaren van de opleiding moesten we ook veel stage lopen. Tijdens de stage kreeg ik een goed idee van hoe het werk in het echt is en kon ik eindelijk wat ik geleerd had toepassen. Tijdens de stages werd mij al meerdere keren verteld om goede werkhandschoenen te kopen. Ik had uiteindelijk bij drie bedrijven stage gelopen en uiteindelijk was werkhandschoenen kopen niet meer nodig, want ik kreeg ze als afscheidskado van het tweede bedrijf. Na mijn studie kon ik gelukkig nog een aantal maanden werken bij het laatste bedrijf waar ik stage had gelopen. In die maanden heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Ik wist eigenlijk al dat ik niet heel lang bij dit bedrijf kon werken, want het was een tijdelijk opdracht, dit hadden ze van te voren ook gezegd. Gelukkig sprak ik tijdens mijn laatste weken de baas van het tweede bedrijf en hij zei dat zij mij graag wilden hebben. Twee weken geleden kon ik beginnen en gelukkig zat ik niet lang zonder werk. Helaas kon ik handschoenen niet meer vinden, ik denk dat ik ze bij het vorige bedrijf heb laten liggen en werd het niet tijd om zelf goede werkhandschoenen te kopen.

Goede werkhandschoenen kopen kan bij Jabo Bedrijfskleding

Werkhandschoenen kopen voor nieuwe baanTijdens de tijd dat ik gewerkt had begon ik wel te beseffen dat goede werkhandschoenen belangrijk zijn, misschien omdat ik ook wat ouder ondertussen was. Ik was dus niet meer van plan om de goedkoopste te kopen, maar ik wilde werkhandschoenen kopen van goede kwaliteit. Het werk van een elektricien kan erg gevaarlijk zijn, we gebruiken veel hulpmiddelen die ons beschermen van ongelukken. Het is belangrijk om werkhandschoenen te kopen die goed zitten en waarmee je fijn kan werken. Wanneer je aan je handschoenen stoort en je ze regelmatig moet herstellen, dan is de kans groter dat je een ongeluk krijgt. Goede werkhandschoenen kan je verstellen, zodat je ze goed kan afsluiten. Ik heb uiteindelijk werkhandschoenen gekocht via Jabo Bedrijfskleding, hier vond ik de handschoenen die meteen lekker zaten en van goede kwaliteit zijn.

Werkhandschoen zijn belangrijk, omdat:

  • Ze geven meer grip bij het vastpakken van materialen
  • Ze beschermen de drager, in mijn geval van schokken
  • Beschermen de drager bij scherpe voorwerpen

Als je zelf ook handschoenen wilt kopen, zorg dan dat je de juiste maat koopt. Het is belangrijk dat handschoenen goed zitten en niet kunnen afglijden. Let wel op dat wanneer handschoenen te strak zitten en luchtdicht zijn, dat je handen kunnen gaan zweten en dat dit kan gaan irriteren. Ga je werkhandschoenen kopen, test ze dan goed en koop een merk waarvan je weet dat het goede kwaliteit is.

Reageren is niet mogelijk