Waar vind ik een Wft samenvatting?

Wft staat voor Wet op Financieel Toezicht. Deze wet stelt eisen aan adviseurs en geeft veel regels en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht hierop. In Nederland kennen we een uitgebreid stelsel van toezicht op financiële ondernemingen en door de Wft is dit allemaal voornamelijk in één wet geregeld. Als je aan de slag gaat als adviseur zul je de Wft dan ook moeten kennen en hierop getoetst worden, althans op dat deel van de Wft dat ziet op jouw vakgebied als adviseur. Word jij binnenkort getoetst op de Wft en ben je nog op zoek naar een goede Wft samenvatting? Dan kan Wft Premium Examentrainer wat voor jou betekenen! Hier kun je terecht voor een Wft samenvatting met Wft oefenmodules die gebruik maken van officieel lesmateriaal. Daarnaast biedt Wft Premium Examentrainer ook genoeg proefexamens aan om te oefenen zodat jij jouw Wft examen straks met vlag en wimpel zult halen!

In dit artikel zal ik meer over de Wft vertellen en wat Wft Premium Examentrainer voor jou kan betekenen naast het voorzien in een goede Wft samenvatting. 

De Wft modules

Bij Wft Premium Examentrainer kun je gebruik maken van verschillende Wft modules. Wanneer je gebruik maakt van een Wft module, dan zul je daarnaast ook worden voorzien van een uitgebreide en professionele Wft samenvatting. De module in combinatie met de Wft samenvatting zal jouw slagingskans aanzienlijk verhogen! De samenvattingen die Wft Premium Examentrainer aanbiedt worden steeds aangepast aan de laatste vereisten in het vakgebied en zullen daarom altijd up-to-date zijn. 

Zoals ik al zei, stelt de Wft eisen aan adviseurs over verschillende onderwerpen van toezicht. Voor ieder onderwerp van toezicht is er een aparte module. De modules die beschikbaar zijn via Wft Premium Examentrainer zijn:

  • Wft Basis
  • Wft Vermogen
  • Wft Hypothecair krediet
  • Wft Inkomen
  • Wft Consumptief krediet
  • Wft Pensioenverzekeringen
  • Wft Schadeverzekeringen particulier
  • Wft Schadeverzekeringen zakelijk 
  • Wft Zorgverzekeringen
  • Wft Permanente educatie

Kies je voor een module dan krijg je daar de bijbehorende Wft samenvatting bij. Door middel van deze extra samenvatting zul je alle belangrijke onderwerpen en termen snel in de vingers krijgen. Daarnaast is een Wft samenvatting handig om te gebruiken als naslagwerk bij het studeren voor het Wft examen dat jij straks moet afleggen. Bij Wft Premium Examentrainer is het ook nog mogelijk om naast de module en de samenvatting een diepere uitwerking te krijgen van bepaalde onderwerpen en/of wiskundige kwesties. 

Het voorbereiden van een Wft examen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Welke Wft samenvatting?

Niet voor ieder van de Wft onderwerpen is een Wft samenvatting beschikbaar. Een samenvatting is er dan ook alleen ter uitbreiding van de stof die je dient te studeren, het is niet het enige waarop je moet vertrouwen bij het leren voor het examen. De kans is dan groot dat je belangrijke onderwerpen mist en uiteindelijk niet over een volledig begrip van de examenstof zult beschikken. De samenvattingen zijn beschikbaar zijn, zijn voor de modules Wft Basis, Wft Consumptief krediet, Wft Vermogen, Wft Inkomen en Wft Schadeverzekeringen particulier. Daarnaast biedt Wft-Premium.nl Examentrainer nog een aparte Wft samenvatting aan met rekenopgaven en kennisvragen die betrekking hebben op de module Wft Vermogen. 

Koop dus snel een module met een samenvatting om jouw slagingskans voor het Wft examen op een leuke en leerzame manier te verhogen!

Reageren is niet mogelijk