Waar kun je mooie canvas tassen bedrukken?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jou goede kwaliteit canvas tassen bedrukken kan? Dan moet je eens kijken op de website van Green Giving Daar zijn ze gespecialiseerd in het produceren van allerlei groene relatiegeschenken, waaronder ook canvas en katoenen tassen. Het idee achter deze webshop is bedrijven de optie te geven om voor een groen alternatief te gaan als ze relatiegeschenken willen laten maken. Canvas tassen bedrukken is een van de meest populaire opties, en dat is niet zo raar. Mensen kunnen namelijk altijd wel een extra tas gebruiken, bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen of om mee te nemen naar het strand. Als je deze tasjes laat bedrukken met het logo (en zelfs de website) van je bedrijf dan maak je dus op een hele goedkope manier reclame. Mensen gaan immers met deze tasjes rondlopen en heel veel anderen krijgen jouw logo en website te zien. Canvas tassen bedrukken is niet voor niets een hele populaire optie, want mensen kunnen zo’n tas vrijwel altijd waarderen als relatiegeschenk. En het tweede grote voordeel eraan is dat je hem ook kunt gebruiken om allemaal goodies in te doen. Als je bijvoorbeeld ook pennen wilt laten bedrukken of andere accessoires (dit kan ook allemaal via deze zelfde webshop) dan kun je deze in de canvas tassen doen en zo weggeven aan je klanten of relaties.

Alle opties voor canvas tassen bedrukken

Bij Greengiving kun je canvas tassen bedrukken in allerlei formaten, en zelfs in andere kleuren. Ze hebben namelijk ook (op natuurlijke wijze) geverfde exemplaren die je kunt laten bedrukken. Het enige wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt en volledig Fairtrade zijn geproduceerd. En dat is maar goed ook, want als het aan Green Giving ligt dan worden in de toekomst alle relatiegeschenken op deze manier gemaakt. En om daar alvast een steentje aan bij te dragen kun je in hun webshop niet alleen canvas tassen bedrukken maar nog veel meer groene relatiegeschenken bestellen.

Groene relatiegeschenken online bestellen

Ben jij op zoek naar originele relatiegeschenken maar wil je wel dat deze absoluut op een natuurvriendelijke manier is geproduceerd? Dan kun je natuurlijk canvas tassen bedrukken in deze webshop, maar ze hebben nog veel meer opties voor de natuur-minnende ondernemer, zoals:

  • Allerlei bureau-accessoires zoals pennen, schrijfblokjes en liniaals
  • Textiele producten zoals sjaals, t-shirts en caps
  • Diverse soorten duurzaam speelgoed
  • Drinkwaren zoals bekers, mokken en zelfs de echte Dopper

Je leest het goed, je kunt in deze webshop terecht voor het laten personaliseren van een batch Doppers. Vrijwel iedereen die in Nederland woont is inmiddels bekend met deze kleurrijke flesjes, die ervoor zorgen dat we geen water meer hoeven te kopen als we onderweg zijn. Dit neem je namelijk gewoon mee in je eigen kunststof fles. Naast canvas tassen bedrukken is dit een van de meest populaire groene relatiegeschenken uit deze webshop. De Dopper is namelijk ontzettend geliefd onder het Nederlandse publiek, en als je die kiest als relatiegeschenk dan weet je zeker dat mensen hem ook echt op dagelijkse basis gaan gebruiken.

Reageren is niet mogelijk