Waar koop ik Nederlands elftal shirts?

Of er op het moment nu wel of niet een EK of WK gaande is, veel mensen zijn te alle tijden enorm fan van het Nederlands elftal. Om die exacte reden worden de oranje shirt en de shirts met de Nederlandse leeuw altijd zo goed verkocht in de webshop van VoetbalshirKoning. In deze webshop vind je werkelijk alle soorten voetbalshirts. Je koopt er shirts met opdruk van jouw favoriete voetbalclubs, shirts va clubs uit het buitenland en uiteraard ook diverse designs die betrekking hebben op het nederlands elftal. Ze hebben er daar meerdere varianten en kleuren van, namelijk:

  • De oranje variant, wat het thuis-tenue is van ons mannelijk elftal
  • Het lichtblauwe shirt wat de nederlandse voetbal dames dragen op het veld
  • Het lichte, mintgroene keepersshirt

Heel veel van de voetbalshirt die je online kunt bestellen in de webshop van VoetbalShirtKoning kun je laten personaliseren. Dat wil zeggen dat ze het shirt bedrukken met jouw eigen naam. Vooral kinderen vinden het vaak helemaal te gek als ze een shirt dragen van hun favoriete voetbalclub, maar dan met hun eigen naam op de rug. Dit is bovendien een handige manier om de shirts van je kinderen uit elkaar te houden, of dat nu thuis in de was is, of op de club waar hij/zij voetbalt. Een voetbalshirt van het nederlands elftal met je eigen naam erop is een super origineel cadeautje voor de verjaardag van je zoon/dochter, zeker als die helemaal into voetbal is. Bovendien valt de prijs voor zo’n shirt enorm mee. Je hebt al een voetbalshirt met eigen naam voor €14,95! daar is werkelijk niks van te zeggen, toch?

Nederlands elftal voetbalshirt

Bij VoetbalShirtKoning verkopen ze onder andere zo’n voetbalshirt van het Nederlands elftal, desgewenst met opdruk (bijvoorbeeld je eigen naam). Ze verkopen er echter ook super veel t-shirts van de bekende voetbalclubs. Denk maar eens aan de binnenlandse clubs zoals Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook NAC en Ado Den Haag. Natuurlijk zou deze webshop niet compleet zijn zonder t-shirt van de grote internationale clubs, zoals FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Al deze shirts zijn zowel in hun originele uitvoering als met een eigen bedrukking te bestellen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Bovendien hebben ze uiteraard shirts in heel veel pasvormen, zodat iedereen er kan slagen. Een nederlands elftal voetbalshirt voor vrouwen zit immers net wat anders in elkaar dan die voor mannen. Bij VoetbalShirtKoning.nl vind je ze allemaal!

Trainingspakken van het Nederlands elftal

Als je helemaal blij bent met het officiële oranje voetbalshirt van het nederlands elftal, maar je wilt eigenlijk ook nog het trainingspak hebben, dan zit je in deze webshop goed. Ze verkopen er namelijk niet alleen voetbalshirt van ons nationale elftal en al die bekende clubs, maar ook trainingspakken. Als jij na een potje voetballen graag een lange sportbroek en een sportvest aantrekt, dan wil je dat natuurlijk in dezelfde stijl als je shirt, oftewel in die van je favo club. En of je nu een trainigspak van het nederlands elftal koopt of een van jouw favoriete voetbalclub, in beide gevallen kun je hem desgewenst laten personaliseren. Ze drukken dan jouw eigen naam (of die van je kind) op de rug, waardoor helemaal duidelijk is dat hij van jou is, handig toch?

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk