Vlaggen

Ook vlaggen bedrukken is een specialiteit van Drukwerkdeal.nl. Ze kunnen goed van dienst zijn voor evenementen en beurzen. Bij Drukwerkdeal.nl worden verschillende uitvoeringen aangeboden. Er bestaan ook modellen die geschikt zijn om aan een gebouw te hangen. Met daarop het logo en de bedrijfsnaam afgebeeld in combinatie met het ontwerp en de huisstijl, trekt jouw organisatie de aandacht. Waar deze ook gelokaliseerd is. Maar voor gelegenheden als beurzen is een vlag een van de elementen die haast niet kunnen ontbreken. Wanneer je een stand toegewezen hebt gekregen, dan wil je opvallen tussen alle andere stands. Bekijk daarom naar de mogelijkheden voor vlaggen bedrukken bij Drukwerkdeal.nl en welke het meest geschikt zijn om jouw diensten te promoten. Je bent daarbij ook afhankelijk van de mogelijkheden van de stand. Geeft jouw organisatie zelf een evenement op een locatie, dan heb je wellicht meerdere modellen nodig. Gelukkig kan je bij Drukwerkdeal.nl meerdere vlaggen bedrukken. Om op te hangen en om neer te zetten. Ze worden geleverd in combinatie met meerdere accessoires. Ga naar de website en lever de bestanden aan met daarop het ontwerp van de vlag. Met de juiste vormgeving richt jij de locatie of de stand in zodat deze helemaal in het teken staat van jouw organisatie.

Vlaggen bedrukken, alle variaties

Op de pagina voor vlaggen bedrukken van Drukwerkdeal.nl zie je meteen alle variaties. Kies een van de volgende variaties en je wordt doorgestuurd naar de pagina om de rest van de bedrukking te selecteren:

  • Dropflags
  • Beachflags
  • Gevelvlaggen
  • Kioskvlaggen
  • Mastvlaggen
  • Raamvlaggen

Dropflags worden voornamelijk gebruikt voor evenementen die buiten plaatsvinden. Ze hebben een strakkere vormgeving dan beachflags. Beiden zijn geschikt om onverwachte weersomstandigheden te doorstaan. Zelfs een windkracht 6 of meer brengt de vlag niet van zijn plek. De beachflags zijn in meerdere formaten te verkrijgen dan dropflags. Namelijk in een small, medium en large uitvoering met een witte of zwarte band. Bestel de vlag in combinatie met de geschikte accessoires. Een standaard als een watertank zorgt er helemaal voor dat de vlag goed blijft staan. Daarnaast heeft Drukwerkdeal.nl ook modellen voor vlaggen bedrukken die opgehangen kunnen worden. Dat zijn de gevelvlaggen, kioskvlaggen, mastvlaggen en raamvlaggen. De mastvlaggen hebben uitzonderlijke vormgeving van een lange verticale rechthoek. Ze zijn te maken met een open zoom of een open zoom. Het voordeel van de open zoom is dat de vlag door de t-constructie met de banierhouders altijd strak hangt. Vind je tussen alle modellen toch niet de juiste voor jouw locatie? Dan kan je voor vlaggen bedrukken ook een vlag op maat laten maken. Drukwerkdeal.nl biedt hiervoor onder meer hotknifen, waarbij het doek op de gewenste maat wordt verwerkt en afgewerkt door de randen dicht te schroeien. Ook de mastvlag kan geheel op maat worden verwerkt voor vlaggen bedrukken.

Zichtbaarheid van alle kanten

Het voordeel van een vlag is dat deze op een kant bedrukt wordt, maar dit van beide kanten te zien is. De stof is doorschijnend en jouw boodschap of logo is van alle kanten zichtbaar. Heb je een soepele vlag, dan weet je uiteraard niet welke richting de stof opwaait. Dat is met een vlag niet erg, zolang de afbeelding goed is afgedrukt blijft de vlag herkenbaar voor de aanwezigen. Vlaggen bedrukken kan in full color en PMS bedrukking. Hierbij is het ontwerp wat wordt afgedrukt bepalend. Logo’s en teksten worden voornamelijk met PMS bedrukking gedaan. Vlaggen bedrukken met full color wordt toegepast bij het afdrukken van ontwerpen en foto’s. Welke bedrukking gebruikt wordt verschilt per vlag. Gevelvlaggen en mastvlaggen kunnen zowel in PMS als full color bedrukt worden. Raamvlaggen, Beachflags en Dropflags worden allemaal in enkelzijdig full color bedrukt. Raamvlaggen worden zelfs dubbelzijdig bedrukt.

Reageren is niet mogelijk