Verschillende soorten wikkelfolie bestel je via viv.nl

Wikkelfolie, Rekfolie, Stretchfolie online bestellen | VIV

Als je te maken hebt met verschillende pallets die vervoerd moeten worden, dan is het niet onverstandig om wikkelfolie te gebruiken. Op het moment dat je iets op de pallet zet, dan kan het er zo maar afvallen. Dit is natuurlijk niet erg wanneer een pallet stil staat in een magazijn. Maar op het moment dat je de pallet gaat vervoeren, dan is het wel van groot belang dat alles op de pallet niet gaat schuiven. Hiervoor kun je dus wikkelfolie gebruiken. Deze folie wikkel je om het totale pakket. Dus zowel de pallet als de materialen op de pallet worden met de wikkelfolie ingepakt. Je maakt er dus 1 stabiel pakket van. Als je je dit met alle pallets doet, dan krijg je allemaal uniforme pakketten die je gemakkelijk met de heftruck kunt vervoeren. Niet alleen is het handig, maar je beschermt je materialen ook gelijk, want de wikkelfolie dient ook meteen als een extra beschermlaag. Mocht het er puur om gaan dat je de materialen goed kunt inpakken, dan kun je kiezen voor transparante wikkelfolie. Het voordeel van transparante wikkelfolie is natuurlijk dat je de materialen nog steeds kunt zien. Als je dus allerlei verschillende pallets met verschillende materialen vervoert, dan is het handig als je direct kunt zien met welk materiaal je te maken hebt. Mocht je allemaal gelijke artikelen vervoeren, dan maakt het natuurlijk niet zoveel uit of je de artikelen nu wel of niet kunt zien. Zodra het belangrijk is dat de spullen goed beschermd zijn, dan kun je kiezen voor een dikkere folie. Witte of zwarte wikkelfolie is dikker en dus ook niet transparant. Je kunt dan niet zien wat er onder de folie schuilgaat. Maar dit biedt dus wel extra bescherming en extra veiligheid. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uit gaat en dit hangt uiteraard ook weer samen met spullen die je vervoerd. Soms is bescherming nodig en soms is het belangrijker dat je snel kunt zien wat er onder de folie verborgen zit. Wat voor folie je ook nodig hebt, je kunt de wikkelfolie bestellen via viv.nl. Dit kun je allemaal online regelen. Hoe dat werkt en wat je mogelijkheden zijn, dat kun je hieronder lezen.

Wikkelfolie en vele andere producten bestel je via viv.nl

Mocht je op zoek zijn naar goede wikkelfolie, dan kun je dat bestellen via viv.nl. Viv.nl is een website waar je van alles kunt kopen op het gebied van transportgoederen. Hierbij kun je naast wikkelfolie bijvoorbeeld ook denken aan:

  • Verzenddozen
  • Noppenfolie
  • Verpakkingsmateriaal
  • Kartonnen dozen

Dit is slechts een willekeurige greep uit het totale assortiment. Zodra je op de site rondkijkt, dan zie je meteen wat je er allemaal kunt bestellen. Dus als je naast folie ook nog andere materialen of artikelen nodig hebt, dan kun je meteen op de site een extra bestelling plaatsen. Het kan ook best zijn dat je iets tegenkomt waar je niet naar op zoek was, maar wat wel erg handig is. In dat geval kun je dus het desbetreffende artikel toevoegen aan de winkelwagen. Het is immers wel zo handig om meteen alles in één keer te bestellen. Mocht je meer willen weten, kom dan gerust eens langs op de website.

Waarom viv.nl?

Mocht je je afvragen wat er nu precies zo goed is aan viv.nl, dan volgen hier enkele redenen waarom het een goed idee is om te bestellen via deze webwinkel. Ten eerste heb je altijd te maken met snelle leveringstijden. Ten tweede hoef je boven de 100 euro geen verzendkosten te betalen en ten slotte wordt alles direct uit eigen voorraad geleverd. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk