VCA cursus klassikaal of online volgen.

Vraagt uw werkgever of toekomstig werkgever om een VCA cursus diploma? Dit komt zeer vaak voor wanneer u werkt in een risicovolle omgeving. U kunt bij ons gemakkelijk uw VCA certificaten behalen. Wij bieden voor verschillende certificaten zowel online als klassikale cursussen aan. De VCA cursussen hebben wij speciaal voor jullie ontworpen en wij maken gebruik van een nieuwe lesmethode waardoor ons slaginspercentage op maarliefst 93 procent ligt. Bij de klassikale VCA cursussen hebben wij een groot scherm voorin het lokaal waarop wij verschillende beelden laten zien van praktische situaties die u in uw werk kunt tegenkomen. Met het interactieve programma krijgt u bij deze beelden uitleg van de cursist en de kans om vele oefenvragen te beantwoorden voordat u het officiele VCA examen moet maken. Wij bieden cursussen aan voor verschillende certificaten waaronder B-VCA, ook wel bekend als VCA-1 of VCA basis, VCA VOL en meer. De keuze of u deze online of in het klaslokaal met andere cursisten wilt volgen is geheel aan u. Voor beide opties geldt dat de prijzen inclusief het examen en certificaat of diploma zijn. U krijgt bijvoorbeeld bij de VCA cursus basis een uitgebreide voorbereiding van 8.30 tot 15.30 met tussendoor een lunch. Hierna krijgt u de mogelijkheid om een proefexamen te maken van ongeveer een uur. Pas daarna begint het echte examen waar u direct de uitslag van krijgt. U krijgt dan ook direct uw behaalde certificaat of diploma.

Uitstekende lesmethode voor VCA cursus door het hele land.

Voor de cursussen die wij aanbieden hebben wij zelf een goed werkende lesmethode ontwikkeld. De interactieve cursus werkt doorgaans goed voor onze studenten en zij zijn hier vaak na afloop enthousiast over. We bieden de cursussen aan door het hele land waardoor u altijd bij u in de buurt een locatie kan vinden om uw vca diploma te halen. Voor een gemakkelijk overzicht van alle 23 locaties waar wij de cursussen aanbieden kunt u terecht op onze webpagina. U hoeft natuurlijk geen gebruik te maken van de klassikale cursussen. U kunt ook gewoon simpelweg online de certificaten die u nodig heeft voor uw baan behalen. Die VCA cursus online is ideaal voor als u geen tijd kan vinden om een gehele dag de cursus te volgen. U krijgt voor de online module met allerlei voorbeeldfragmenten en bijbehorende vragen drie maanden de tijd om af te ronden. In totaal over deze drie maand neemt de cursus ongeveer tien uur in beslag. Op welk tempo u de cursus afrondt is daarom geheel aan uzelf! Perfect voor wie een onregelmatig rooster heeft of om een andere reden niet bij de klassikale VCA cursus aanwezig kan zijn. Daarnaast is het volgen van de online module en hierdoor uw diploma te halen goedkoper dan de klassikale curussen. Voor alle actuele prijzen kunt u op onze website terecht. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief het examen en bijbehorend certificaat. U kunt zich voor alle cursussen gemakkelijk online inschrijven. We hopen u snel te zien zodat u direct de werkvloer op kan!

Wat is een vca cursus precies en waar heb ik het voor nodig?

Voor wie nog niet van VCA heeft gehoord leggen wij het kort uit. De VCA cursus is voor de VGM Checklist Ondernemers. Het is een programma dat veiligheid, gezondheid en milleuvriendelijkheid in bedrijven naar de voorgrond brengt. Het doel hiervan is om er voor te zorgen dat er minder ongelukken gebeuren en uw werkplek veilig blijft. Sectoren waarbij VCA vaak wordt gebruikt is installatiewerk, bouw, of werkzaamheden in fabrieken. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en cursussen.

Reageren is niet mogelijk