Stoere carnavalskostuums voor mijn vrienden en voor mijzelf

Het duurt nog maar even en dan is het weer zover. Dan breekt het feestgedruis los rondom carnaval en dat vieren mijn vrienden en ik altijd samen. Elk jaar kiezen we een thema voor onze carnavalskostuums en dat is ook deze keer het geval. Nu is het een club flamboyante mannen die het nieuw schuwen om in jurken en op hoge hakken te verschijnen. We hebben echter dit jaar afgesproken dat we een keer als echte mannen verkleed willen gaan en daarom zijn we op zoek gegaan naar stoere carnavalskostuums. Uit ervaring weten we inmiddels dat we die het beste op party-time.nl kunnen vinden, want hier kopen we vrijwel elk jaar onze carnavalskostuums.

Precies de carnavalskostuums die we zoeken

Party-time.nl heeft een groot assortiment aan allerlei carnavalskostuums, zodat we hier zeker weten zouden slagen voor echte stoere outfits die bij ieder van ons zou passen. We wilden wel allemaal uniek gekleed gaan, dus we hebben gekeken wat voor kostuums er allemaal beschikbaar zijn en aan de hand daarvan hebben we bepaald wie verkleed zou gaan in welke carnavalskostuums. We zijn met acht vrienden, dus dat betekende dat we ook acht verschillende carnavalskostuums nodig hebben. Die hebben we gelukkig ook gevonden in verschillende thema’s. Zo hebben we dit jaar een:

  • Politieman
  • FBI-agent
  • Brandweerman
  • Piloot
  • Viking
  • Ridder
  • Astronaut
  • Soldaat

Dat we allemaal verschillende kostuums hebben die niet per definitie in hetzelfde tijdsbeeld zouden passen was daarbij niet heel erg. We waren juist op zoek naar carnavalskostuums die een stoer en mannelijk alter ego voor ons zou kunnen creëren en waarmee we als groep onverwacht uit de hoek zouden komen. Inmiddels is van ons namelijk wel bekend dat we juist altijd heel erg uitpakken met veel glitter en glamour en dat daar altijd grote pruiken en heel veel make-up bij komt kijken. Het leuke is dat we niemand hebben verteld wat voor carnavalskostuums we hebben uitgezocht, dus dit wordt echt heel grappig. We kunnen niet wachten om al die verraste gezichten te zien als we als één groep hunks binnen komen lopen.

Een passend kostuum voor iedereen

Inmiddels hebben we alle carnavalskostuums ontvangen en ze zijn, net als elk jaar, weer erg mooi gemaakt. We hebben natuurlijk nog een aantal weken te gaan voor het carnaval is, maar dat geeft ons mooi de tijd om nog eens goed na te denken over wat we met de carnavalskostuums willen doen. We maken het kostuum altijd helemaal af en nu hebben we nog enkel de kostuums gepast en bepaald wie welk kostuum zal dragen. Nu we dat hebben gedaan kunnen we gaan nadenken over accessoires, zoals neptatoeages, pruiken, brillen, hoedjes, wapens, eigenlijk alles wat de look helemaal  compleet kan maken en waarbij we nog stoerder uit de hoek kunnen komen. We willen zo onherkenbaar mogelijk zijn en er toch super stoer en mannelijk uitzien. Het leuke van dit soort kostuums is dat je er zoveel bij kunt verzinnen en dat je als het ware een compleet karakter voor jezelf creëert. Het geeft je de mogelijkheid om eens helemaal iemand anders te zijn en daar hangen wij altijd een verhaal aan vast. We geven ons personage een naam, een achtergrondverhaal, een bepaalde houding of stem en uiteindelijk past dit helemaal in de rol die je speelt. Dit houden we natuurlijk niet de hele avond of zelfs heel carnaval vol, maar in het begin hoort dat er natuurlijk wel een beetje bij. We hebben in ieder geval ook dit jaar via Party-time weer de perfecte kostuums voor carnaval kunnen kopen en het wordt weer een feest om ons te kunnen verkleden.

Reageren is niet mogelijk