Snel en effectief afvallen dankzij een virtuele maagband in Groningen

Als je problemen hebt met je gewicht die inmiddels hebben geleid tot ernstig overgewicht, dan is het belangrijk dat je daar zo snel mogelijk wat aan doet. Het is immers niet puur en alleen een kwestie van esthetiek. Met een paar kilo’s teveel en wat vetrandjes her en der, kun je inderdaad spreken over ijdelheid en een drang naar perfectie. De noodzaak die je dan ervaart is persoonlijk. Maar als het om ernstig overgewicht gaat, dan is het allang niet meer puur een kwestie van esthetiek. In dat geval zorgen die extra kilo’s voor een alsmaar groter wordend risico op complicaties. Je botten hebben er onder te leiden, maar ook je hart loopt veel meer risico. Mensen met obesitas worden vaak niet heel oud als ze geen actie ondernemen. Daarom is het dus heel belangrijk om af te vallen, want je leven staat soms vrij letterlijk op het spel. Het is allemaal heel progressief om een body positivity movement te starten, zodat mensen van zichzelf gaan houden ongeacht hun type lichaam, maar uiteindelijk dragen zulke bewegingen bij tot meer sterfgevallen. Mensen die juist gemotiveerd zouden moeten worden om af te vallen, klampen aan dergelijke bewegingen vast, zodat ze hun eigen inactiviteit kunnen rechtvaardigen. Maar afvallen voor iemand met ernstig overgewicht is uiteraard wel heel erg lastig. Daarom is het goed om te weten dat je toch effectief kunt afvallen dankzij een virtuele maagband in Groningen. Een virtuele maagband in Groningen wordt via hypnose bij Hypnose Praktijk in je geest geplant. Je krijgt dus geen echte maagband. Dat is namelijk ook een optie, maar dan wordt er dus een echte maagband via een operatie in je lichaam geplaatst. Bij een virtuele maagband in Groningen wordt er via hypnose de suggestie gewekt dat je maag kleiner is door een maagband. Er hoeft dan ook geen echte maagband te worden geplaatst, zolang je geest maar ‘denkt’ dat je maag kleiner is. Want als de geest eerder een seintje doorkrijgt dat de maag vol is, dan kun je minder eten en als je minder gaat eten, dan val je af. Het voordeel van een virtuele maagband in Groningen is dat je dus geen operatie nodig hebt. Na 3 hypnose sessies bij Hypnose Praktijk is de virtuele maagband in Groningen volledig actief. Vervolgens ervaar je simpelweg minder trek. Je hoeft maar een beetje te eten of je voelt je al vol. Behoefte aan meer eten, snacks tussendoor en ongezonde etenswaren vallen dus allemaal weg. Als je dus effectief wil afvallen, dan is een virtuele maagband in Groningen zeker het overwegen waard

Kom naar Hypnose Praktijk voor een virtuele maagband in Groningen

Als je alles al heb geprobeerd en als het afvallen maar niet lukt of als je na ieder dieet net zo hard weer aankomt, dan kun je kiezen voor een virtuele maagband in Groningen. Overigens kun je hier ook voor kiezen als je nog niets hebt geprobeerd. Er gelden verder geen restricties. 

Kijk op de site voor meer informatie

Op de website van hypnose-praktijk.nl vind je meer informatie over de virtuele maagband in Groningen, maar ook over de therapie bij andere problemen zoals: 

  • Depressie
  • Vliegangst
  • Verslaving

Reageren is niet mogelijk