Silica gel bulk 

Silica gel zijn een soort van kleine balletjes in witte zakjes. Je vindt ze bijvoorbeeld in nieuwe tassen en in nieuwe schoenen. De meeste mensen gooien de silicagelzakjes weg, omdat ze niet weten wat het is. Er staan waarschuwingen op het zakje: dat je de balletjes niet moet eten en dat je het zakje weg kan gooien. Echter zijn de balletjes helemaal niet gevaarlijk en kun je ze voor meerdere dingen gebruiken. Silica gel is vocht opnemend, en kan met deze eigenschap beschadiging voorkomen of tegengaan. Wanneer je bijvoorbeeld je telefoon laat vallen in een regenplas kun je je telefoon in een kom met silica gel doet absorberen de balletjes al het vocht uit je telefoon. Het werkt zelfs beter dan een kom rijst! Silica gel bulk kan zo nog voor veel meer andere dingen gebruikt worden, zoals onder andere:

  • Het goed houden van sieraden;
  • Het beschermen van bijvoorbeeld elektrische apparaten;
  • Het uitdrogen van bloemen.

Daarnaast zijn er nog veel andere dingen waar het voor gebruikt wordt. Het belangrijkste doeleind ervan is het beschermen van je goederen en het behouden van hun waarde. Op de site van Silica gel Bulk & Indicatoren zijn de Silica gel Bulk zakjes verkrijgbaar. Wil je een kijkje nemen naar de soorten, prijzen, etc.? Kijk dan op de site bij het aanbod Silica gel Bulk of klink op de link: droogzakjes.nl.  

Silica gel bulk door Canadaco B.V. 

Canadaco B.V. is het bedrijf dat de Silica Gel Bulk zakjes levert. Naast Silica Gel Bulk leveren ze ook andere droogmiddelen. Voor het controleren van vocht zijn er verschillende producten die passen bij verschillende middelen. De producten die het bedrijf levert zijn de volgende: Absorbin-V, Air Dry, Din Dry, Master Dry, Multi Dry, Oxygen Absorber, Safe Dry, Sea Dry, Silica gel Bulk & Indicatoren en Silica gel Packets. Het zijn diverse materialen elk voor verschillende doeleinden. Ook de klantenlijst van Canadaco B.V. is erg indrukwekkend. Ze hebben klanten vanuit Pharma & Food, zoals: aminolabs; ManumiXX; Animal Pharma; deshiman, etc. Daarnaast leveren ze ook aan klanten vanuit de industrie, zoals: Philips; TesoTronics; Airsus; Brammer; Gowrings Continental, etc. Verder leveren ze aan klanten in het Infra-veld en in de Transport. Overigens levert Canadaco B.V. ook aan klanten die de droogzakken doorverkopen, zoals: TCP (Toma Car Parts); Formido; Biker’s Motorsport Store; Silica Gel Shop, etc. Canadaco B.V. levert droogmiddelen met professionaliteit en ervaring. Ze gebruikt eenvoudige verpakking en lage prijzen. Bovendien vindt Canadaco B.V. het belangrijk dat er milieuvriendelijk te werk gaat. Het probleem van schadelijke vocht in verschillende producten kan worden bestreden met behulp van Silica gel Bulk. De producten van Candaco B.V. doen dus precies waar ze voor gemaakt zijn en ze zijn de beste in het veld. Daarnaast zijn de medewerkers van het bedrijf ervaren specialisten van droogmiddelen en kunnen ze je precies vertellen welk droogmiddel bij welk product past. Dat is ook erg belangrijk, want wanneer het verkeerde droogmiddel wordt gebruikt en er bijvoorbeeld teveel vocht wordt geabsorbeerd, kan dit juist schade veroorzaken. 

Informatie & contact 

Bent u geïnteresseerd? Voor nieuws over de droogzakjes, kijk op de site: https://www.droogzakjes.nl/nl/News/. Voor meer informatie over het gebruik van de droogzakjes kun je ook op de site kijken. Ook informatie over de transportkosten, de richtlijnen, de Algemene Voorwaarden, Canadaco B.V. en meer kun je vinden op de site: https://www.droogzakjes.nl/index.php. Heb je hulp nodig bij het bepalen van welk droogmiddel bij je doeleind past? Daar helpt Canadaco B.V. graag bij. Het adres van het bedrijf is als volgt: Bouwstraat 9 7483 PE Haaksbergen Nederland. Wil je één van de medewerkers van Canadaco B.V. spreken? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0)85 888 1 222 of stuur een mail naar cor@canadaco.nl.

Reageren is niet mogelijk