Puppycursus Den Haag

Puppycursus Den HaagVoed uw puppy op met een puppycursus Den Haag bij Astrid’s Puppyclass. Een puppycursus wordt veel mensen aangeraden als ze net een pup hebben. Het jonge en het speelse lijkt in eerste instantie heel schattig, maar toch wordt een goede training geadviseerd. Zo zorgt u ervoor dat ze opgroeien tot volwassen honden. Nadat u een goede training hebt gevolgd samen met u pup, gaat u met een geruster hart uw hond uitlaten. U weet wat u moet zeggen en wat u moet doen, om ervoor te zorgen dat de pup doet wat u vraagt. Op straat kunnen veel onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Ook hierop wordt u voorbereid bij een puppycursus Den Haag. Wacht niet te lang met het beginnen met de cursus. Lees meer informatie over de cursus op de website puppyclass.nl. Meteen wordt geadviseerd zo snel mogelijk te starten, omdat er veel bij komt kijken. Dit gaat u ervaren als u gaat deelnemen. Wees niet bang, het gaat er niet alleen om dat uw hond leert luisteren. U werkt ook aan een goede band met uw hond. Dat hij u gehoorzaamt en waardeert als zijn baasje. U zult zien dat de puppycursus Den Haag bij Astrid’s Puppyclass voornamelijk in jullie voordeel gaat werken.

Een puppycursus Den Haag, leren met plezier

Naast gehoorzamen wilt uw pup ook voornamelijk veel spelen. Plezier maken hoort bij het puppy zijn en daar ontbreekt het niet aan bij deze puppycursus Den Haag. Door middel van positief opvoeden geven de trainers u handige tools om uw hond in de hand te houden. De insteek van deze trainingen is het gedrag van uw hond op positieve wijze te benaderen en ook te corrigeren. U leert goed naar uw hond te kijken en het gedrag te herkennen. Niet alleen gaat het om de interactie tussen u en de hond, maar ook hoe uw hond reageert op de omgeving. Het uiteindelijke doel van de puppycursus Den Haag is dat uw hond een vriendelijke houding heeft naar mens en dier in alle omstandigheden. Aan de hand van commando’s begint u met de eerste stappen om als baas de controle te krijgen over uw hond. De hond moet weten dat u de baas bent. Spelenderwijs leert u dit te ontdekken en een manier te vinden dat uw hond gehoorzaam naar u luistert. Vervolgens leert de hond ook spelen met andere honden. Gehoorzamen en socialiseren zijn twee belangrijke aspecten van deze puppycursus Den Haag.

Volg de lessen

Vanaf de leeftijd van 9 weken kan uw puppy al deelnemen aan een puppycursus Den Haag. Begin er zo snel mogelijk mee, zodat de hond niet beter meer weet. Hoe eerder de hond bekend raakt met eenvoudige commando’s als ‘zit’, ‘sta’ of ‘af’, hoe sneller u makkelijk over straat kan met uw pup. Uitlaten zal vanaf de eerste dag al nodig zijn. Met behulp van een puppycursus Den Haag reageert uw pup snel genoeg rustiger op alle invloeden die op hem of haar afkomen op straat. Tijdens de trainingen wordt u op alle omstandigheden voorbereid. Lees u gerust eerst in over deze trainingen op puppyclass.nl. Mocht u toch nog met vragen zitten, stel deze gerust en neem contact op met Astrid’s Puppyclass. Zij staat u graag te woord om u alles te vertellen over deze intensieve maar plezierige trainingen. Alle trainingen worden gegeven door ervaren en opgeleide instructeurs. Op een positieve en hondvriendelijke manier wordt de honden geleerd hoe zij hun baasje moeten gehoorzamen. Heeft u een oudere hond in huis genomen? Dan kunt u ook hiermee een training aanvragen. Tenslotte moeten ook oudere honden leren luisteren naar hun nieuwe baas.

Reageren is niet mogelijk