Professionele offertemappen drukken bij PrintSelect

Professionele offertemappen drukken bij PrintSelectMet uw organisatie wilt u op elk moment dat een klant contact met u heeft een goede indruk maken. Vooral bij het versturen van een offerte is het erg belangrijk dat de offerte een visitekaartje is van uw organisatie en professionaliteit uitstraalt. Een offerte blijft immers vaak gedurende een korte tijd op het bureau van een klant liggen en ook wanneer een klant u even niet gesproken heeft en de offerte er weer bij pakt, draagt de uitstraling daarvan bij aan het gevoel dat een klant heeft bij uw organisatie. Een offerte verstuurt u dan ook professioneel in een offertemap die past bij uw organisatie en uw product of dienstverlening. U kunt daarom het beste uw offertemappen drukken bij een vakspecialist zoals PrintSelect. Dit kan eenvoudig via printselect.nl, waar u zelf alles kunt instellen om uw offertemappen te drukken. Zo bent u verzekerd van de juiste uitstraling, goed gedrukte offertemappen en tijdige levering.

Offertemappen drukken volgens uw bestelling

Via PrintSelect kunt u offertemappen drukken die u zelf naar wens bestelt. Wanneer u het ontwerp klaar heeft volgens de richtlijnen die op de website van PrintSelect te vinden zijn, kunt u eenvoudig het bestelproces doorlopen. U kiest hiervoor eerst voor het door u gewenste eindformaat:

 • Basic map van 485 x 340 mm
 • Luxe map zonder rug van 515 x 369 mm
 • Luxe map met rug van 519 x 378

De keuze om offertemappen te drukken met rug kan belangrijk zijn wanneer u grote offertes verstuurd van meerdere pagina’s. Veel bedrijven versturen bij een offerte ook folders, flyers, leaflets en een geprinte versie van de algemene voorwaarden. Dit vormt een aardig stapeltje waarbij u niet wilt dat het net niet in de offertemap past. De keuze voor een offertemap met rug is dan ook een logische keuze als u meer stuurt dan alleen de offerte. Vervolgens gaat u door naar de volgende stap in het offertemappen drukken; de bedrukking. Ook hier heeft u weer een selectie:

 • Eenzijdig in 1 PMS kleur
 • Eenzijdig in 2 PMS kleuren
 • Eenzijdig in 3 PMS kleuren
 • Eenzijdig in Full Color
 • Tweezijdig in 1 PMS kleur
 • Tweezijdig in 2 PMS kleuren
 • Tweezijdig in 3 PMS kleuren
 • Tweezijdig in Full Color

Uw keuze hierin is persoonlijk en afhankelijk van de aandacht die u uw offerte wilt geven. Wilt u de focus op het document behouden dat in de offertemap wordt verstuurd, dan kunt u uiteraard kiezen voor een eenzijdige bedrukking, waarbij enkel de buitenzijde van de offertemappen wordt bedrukt. Het is echter erg mooi op offertemappen te drukken met een bedrukte binnenzijde, waarbij u bijvoorbeeld uw producten mooi kunt weergeven. Dit geeft een extra luxe uitstraling en dat is ook de reden waarom veel bedrijven ervoor kiezen op deze manier offertemappen te drukken.

Papiersoort en lamineren

In de daarop volgende stappen kunt u een keuze maken voor de papiersoort en het gewicht van het papier en deze keuzen zijn relatief standaard. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om bij het offertemappen drukken ook de offertemappen te laten lamineren. Dit hoeft uiteraard niet, maar geeft een extra luxe uitstraling aan uw offertemap, zeker wanneer u exclusieve producten verkoopt. Uw keuze hierbij is:

 • Eenzijdig glanslamineren
 • Eenzijdig matlamineren
 • Tweezijdig glanslamineren
 • Tweezijdig matlamineren

Welke keuze u ook maakt, het geeft net dat extra gevoel van luxe en kwaliteit met uw offertemap mee. U ziet, offertemappen drukken is eenvoudig en een zeer goede manier om uw offertes extra mee onder de aandacht te brengen. Met de juiste keuze voor uw offertemap maakt u extra reclame voor uw bedrijf en uw producten en bent u gegarandeerd van een blijvende goede indruk bij uw klanten.

Reageren is niet mogelijk