Op zoek naar led bouwlampen?

Als je op zoek bent naar led bouwlampen, neem dan eens een kijkje op de website van Het Ledwarenhuis. Je vindt hun website via deze link: hetledwarenhuis.nl Ben jij vaak in donkere ruimtes aan het werk en kun je wel wat licht gebruiken? Wie weet zijn de led bouwlampen dan echt iets voor jou. De lampen kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Daarover volgt in de eerste alinea meer. Bij Het Ledwarenhuis worden meerdere producten aangeboden. Onder andere dus de led bouwlampen, maar ook led groeilampen, led gadgets, led voor in huis en led voor bedrijven. Er zit dus altijd wel iets voor jou tussen. Het artikel zal worden afgesloten met mijn eigen ervaring. Ik heb namelijk ook producten besteld bij Het Ledwarenhuis. Hoe dit precies is verlopen en wat de voor- en nadelen zijn, deel ik graag met jullie. 

Led bouwlampen van Het Ledwarenhuis

Het Ledwarenhuis is een bedrijf gevestigd in Wierden, aan de Bedrijvenstraat. Ze verkopen al jaren lang diverse led producten, zoals led bouwlampen. Het woord zegt het al een beetje. Deze lampen worden veelal gebruikt op bouwplaatsen waar weinig licht is. Zo zijn er bouwvakkers die ‘s nachts werken. Het is dan cruciaal dat er voldoende licht is. Niet alleen om de klus perfect te klaren, maar ook in verband met een stukje veiligheid. In de bouw wordt regelmatig op hoogte gewerkt. Wanneer er onvoldoende licht is, kan dit voor vervelende ongelukken zorgen. Hiervoor bieden de led bouwlampen de ideale oplossing. Er zijn veel verschillende soorten. De prijs verschilt natuurlijk ook. Dit hangt af van de kwaliteit van de lamp, de sterkte van de lamp en dus het oppervlak dat verlicht wordt door de lamp. Je hebt al een bouwlamp voor maar €14,95. Echter verkoopt Het Ledwarenhuis ook bouwlampen van over de €200. Welke jij kiest, is geheel afhankelijk van je wensen. Sommige mensen gebruiken zelfs led bouwlampen ter decoratie. Vaak kiezen ze dan voor een lamp die niet zo sterk is. Deze lamp kan bijvoorbeeld op één muur gericht worden, waardoor slechts dit deel van de ruimte verlicht wordt. Dit kan een leuk effect hebben. Het is belangrijk om vooraf je doel te bepalen, en pas daarna een lamp aan te schaffen. 

Mijn ervaring met de bouwlamp van Het Ledwarenhuis

Zelf woon ik behoorlijk buitenaf. Als je er de weg niet kent, dan is het heel erg zoeken naar waar je moet zijn. Daarom wilde ik de oprijlaan en oprit verlichten. Het liefst met één bouwlamp. Dit is gelukt met één van de led bouwlampen van Het Ledwarenhuis. Ik heb gekozen voor het model: “Trilux Combial 40 LED Bouwlamp”. Deze kost €435. Dit was het me zeker waard. De lamp is heel gemakkelijk te monteren. Ik heb er voor gekozen om deze te monteren aan de muur. Doordat het een 120W led uitvoering is, bespaar ik 80% energie. Een ander voordeel is dat de garantie die je hebt op de led bouwlampen, gebaseerd is op het aantal branduren van de lamp! Er kon me dus vrijwel niets overkomen. Daarnaast werd ik ook nog eens heel vriendelijk (telefonisch) geholpen door de medewerker die led bouwlampen verkoopt bij Het Ledwarenhuis. Ik zou jullie allemaal aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. De volgende voordelen maakten het voor mij doorslaggevend om te kiezen voor de led bouwlampen van Het Ledwarenhuis:

  • Vriendelijk personeel
  • De lampen gaan lang mee
  • Vijf jaar garantie op mijn lamp

Reageren is niet mogelijk