Op zoek naar een sanitair unit? 

Bent u op zoek naar een sanitair unit? Wellicht hebt u er een nodig voor op een camping, een bouwplaats of een festival. Een sanitair unit is in zulke gevallen erg handig om te hebben zodat uw personeel of uw gasten gebruik kunnen maken van een toilet, een wasbak of een douche. 

Een sanitair unit koopt u bij Harmsen Materieel B.V. 

Een sanitair unit is een speciale voorziening waarmee mensen naar het toilet kunnen gaan, gebruik kunnen maken van een wasbak, of gebruik kunnen maken van een douche. Deze units worden meestal geplaatst op plaatsen waar deze voorzieningen wel gewenst zijn, maar niet toegankelijk. Denk bijvoorbeeld aan festivals, campings of bouwplaatsen. Voorheen werd een sanitair unit voorzien van chemicaliën die niet veilig in gebruik waren en daarnaast ook nog eens slecht voor het milieu zijn. Tegenwoordig wordt een sanitair unit veelal voorzien van stromend water. Dit is natuurlijk een stuk beter voor het milieu en een stuk minder schadelijk voor de gezondheid dan de oplossing die voorheen werd geboden. Zo’n unit kunt u het beste kopen bij Harmsen Materieel B.V. Harmsen Materieel B.V. is al jarenlang een betrouwbare aanbieder van dit soort units. U kunt echter voor meer dan alleen een sanitair unit terecht bij Harmsen Materieel B.V.: 

  • Schaftwagens 
  • Tweedehandse schaftwagens 
  • Kantoorunits 
  • Kassa units 
  • Containers 
  • Onderdelen 

Zoals u kunt zien, kunt u dus voor meer dan alleen sanitaire voorzieningen terecht bij Harmsen Materieel B.V. Alle producten die aangeboden worden door Harmsen Materieel B.V., zijn daarnaast ook nog eens RDW erkend. Dat houdt in dat alle units, containers en wagens aan de kwaliteitsvoorwaarden voldoen. Zo weet u dus zeker dat de unit of wagen die u bij Harmsen Materieel B.V aanschaft, van goede kwaliteit is en aan alle eisen voldoet. Daarnaast kun u bij Harmsen Materieel B.V. ook terecht voor onderdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale stoelen, ramen met luiken, speciale spatlappen, gaskachels of zonnepanelen aanschaffen voor uw wagen, unit of container. Zo kunt u de unit dus vormgeven naar uw eigen wensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de sanitair unit die u voor uw festival aanschaft, zodanig aan te passen dat deze bij het interieur van uw festival past. Heeft uw festival bijvoorbeeld een bepaald thema en is er zorgvuldig nagedacht over de aankleding van de podia, de tenten en de kraampjes? Dan kunt u er met de onderdelen en accessoires van Harmsen Materieel B.V. ook nog eens voor zorgen dat de sanitaire voorzieningen passen bij de rest van alles dat op het festivalterrein te vinden is. Zo maakt u zelfs een bezoek aan het toilet voor uw gasten een aangename belevenis. 

Neem contact op en vraag een offerte aan 

Als u nu ook een wagen, een unit, of een container nodig hebt, schaf deze dan aan bij Harmsen Materieel B.V. Zij hebben niet alleen nieuwe en tweedehandse wagens, units en containers voor een aantrekkelijke prijs, ze bieden ook nog eens uitstekende service. Daarnaast hebt u met de verschillende onderdelen en accessoires die Harmsen Materieel B.V. verkoopt voor uw wagen, unit of container, ook nog eens de mogelijkheid om deze compleet aan te passen naar uw wensen. Zo kunt u ervoor zorgen dat de wagen, unit of container perfect op uw camping, festival of bouwplaats past. Als u dus op zoek bent naar een sanitair unit van Harmsen Materieel B.V., kijk dan op harmsenmaterieel.nl voor het volledige assortiment. Ook kunt u op de website zien welke wagens, units en containers zij nog meer aanbieden. Neem voor meer informatie telefonisch contact op en vraag een offerte aan. 

Reageren is niet mogelijk