Op zoek naar een leuke workshop in Amsterdam?

Wat de reden ook is dat je een leuke workshop in Amsterdam zoekt, bij Amsterdam Tour ben je sowieso aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van workshops, dinerspellen en tours in onze eigen hoofdstad. Je kunt bij ze terecht voor toffe citygames die bol staan van de hilariteit, maar ook voor gezellige workshops waarbij je ook nog eens iets leert. Wat dacht je van een van de volgende opties voor een workshop in Amsterdam?

  • Workshop cocktails maken
  • Workshop pokeren
  • Workshop bier brouwen
  • Workshop salsa dansen
  • Workshop smartlappen zingen
  • Workshop naaktmodel schilderen

Al deze workshops zijn bedoeld voor groepen van ongeveer 4 tot 10 personen, en ideaal als je een leuke bezigheid zoekt die ook nog eens leerzaam is. Zo’n workshop in Amsterdam is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen, vandaar dat ze vaak worden geboekt voor personeelsuitjes. Je bent dan een gezellige middag met elkaar bezig en werkt vaak aan een gezamenlijk doel of met hetzelfde onderwerp. En welke workshop je ook kiest, hij is altijd inclusief drankjes. En als je kiest voor de workshop cocktails maken dan zijn deze drankjes zelfs extra luxe en alcoholisch. Je moet namelijk immers wel proeven wat je zojuist zelf hebt bereid, nietwaar? Om precies diezelfde reden schrijven zoveel groepen mensen zich in voor hun workshop bonbons maken, want deze bonbons krijg je natuurlijk allemaal zelf mee naar huis, als ze de drempel al halen…

Poker workshop in Amsterdam 

Een van de meest populaire opties voor een workshop in Amsterdam is de pokervariant. Tijdens deze workshop ga je namelijk als een echte professional leren pokeren, of dat nu met je vrienden, familie of collega’s is. Je gaat de anderen leren kennen als echte rivalen, en leren inschatten wanneer mensen bluffen of niet. Sommige mensen zullen je verrassen en anderen zijn juist heel erg slecht in het in de plooi houden van hun gezicht wanneer ze goede (of juist slechte!) kaarten hebben. Het is een super gezellige en gemoedelijke workshop in Amsterdam, die perfect is voor mensen die niet houden van een heel actief programma. En het leuke is, als je eenmaal weet hoe je moet pokeren kun je daarna ook zelf thuis pokeravondjes gaan organiseren met vrienden. Het is namelijk een super leuk spelletje, dat garant staat voor vele avondjes plezier.

Liever een mooie stadswandeling in Amsterdam?

Niet iedereen die een uitje in onze hoofdstad zoekt wordt enthousiast van het idee van een workshop in Amsterdam. Gelukkig hebben ze bij Amsterdam Tour nog veel meer leuke opties voor een dagje weg met vrienden of familie. Je kunt er bijvoorbeeld ook hele leuke stadswandelingen boeken, die worden gegeven door iemand die je alles over de stad kan vertellen. Ook deze wandelingen kunnen erg leerzaam zijn. Liever zelf achterover kunnen leunen en toch iets van de stad zien? Dan is een rondvaart door de grachten voor jou meer geschikt. Tijdens deze tocht kun je lekker een biertje of wijntje drinken, en je ogen uitkijken terwijl je over het water vaart. En als je een compleet dagprogramma zoekt dan kun je zo’n rondvaart natuurlijk ook combineren met een originele workshop in Amsterdam. 

Reageren is niet mogelijk