Op zoek naar een led strip profiel 3 meter?

Bent u op zoek naar een led strip profiel 3 meter? Dan bent u bij ledprofielkoning aan het juiste adres! Wij hebben jaren ervaring in deze branche en kunnen u gegarandeerd aan een perfect eindresultaat voor uw project helpen! 

Waarom led strip profiel 3 meter?

Wij van ledprofielkoning houden van een simpel en strakke basis voor onze led strip profiel 3 meter designs. Al onze led strips zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in diverse lengtes. Onze led strip profiel 3 meter is verkrijgbaar met afdekkappen tot wel 4 meter. Dit speciaal ontwikkelde profiel bevat een diffuse afdekkap en kan worden geleverd in een lengte van 1, 2, 3 of 4 meter. Onze led strip profiel 3 meter wordt geleverd met een aluminium profiel. Het beste van 2 werelden in 1 systeem: dat is waar wij van ledprofielkoning naar streven. Door de deskundigheid van onze vakmensen hebben wij een mooie, lange afdekkap zonder naad en praktische 1 meter profielen kunnen ontwikkelen. Voor een snelle en eenvoudige montage. Dit systeem noemen wij Easy Install en wordt standaard geleverd bij al onze led strip profielen.   

  • Licht verspreiden tot een hoek van 45 graden
  • Ideaal in bijvoorbeeld kasten of werkoppervlaktes
  • Altijd verschillende maten op voorraad
  • Duurzame materialen
  • In diverse lengtes (1, 2, 3 en 4 meter)

Waarom kiezen voor led strip profiel 3 meter?

Led profielen hebben verschillende voordelen. Zo kunnen zij vanwege hun strakke design aan elk interieur een moderne en verfrissende twist geven. Led strip profiel 3 meter verdeelt de verlichting als een egale streep, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de lichtspreiding en lichtinval binnen uw project. Al onze led strip profiel 3 meter worden vervaardigd uit duurzaam gewonnen aluminium. Tevens helpt dit materiaal om de warmte beter af te voeren en te geleiden. Led strips koelen dus beter af en zijn dus een veiliger alternatief dan andere lichtbronnen. Onze led strips gaan daarnaast gemiddeld vele malen langer mee dan andere alternatieven. Naast een prachtige lichtspreiding en een betere koeling zijn onze led strips gemakkelijk te monteren. Op poreuze ondergronden of bijvoorbeeld op hout wil het soms voorkomen dat de plakstrip niet goed wil hechten aan het oppervlak. Onze profielen worden daarentegen gekit of vast geschroefd waardoor zij overal veilig kunnen worden toegepast. 

ledprofielkoning biedt u alle mogelijke ledprofielen. Ledprofielen kunnen worden toegepast bij bijvoorbeeld inbouw, opbouw of hoekprofielen. Ook voor losse onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring zijn we marktleider en kunnen wij altijd de scherpste prijs aanbieden voor uw project. Onze naam zegt het immers al: ledprofielkoning is koning in kwaliteit. Wij hanteren een zorgvuldig geselecteerd inkoopproces en hebben al jaren ervaring, waardoor wij altijd kwaliteit kunnen waarborgen. Wij streven naar het zijn van de beste leverancier, ook als dat betekend dat we niet de goedkoopste zijn. Alleen op deze manier kunnen wij u standaard 2 jaar garantie beloven op onze led profielen. Zo houden wij de standaard hoog. ledprofielkoning is niet alleen koning in kwaliteit, maar ook koning in service. Zowel direct na de aankoop of 4 jaar later, onze service blijft onze klanten verbazen. Wij maken geen onderscheid tussen grote of kleine bestellingen en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Reageren is niet mogelijk