Op zoek naar een goede illusionist?

Voor wat voor event je ook een illusionist wilt inhuren, bij Rich Magic ben je zeker aan het juiste adres. Deze goochelaar heeft namelijk ontzettend veel ervaring met optredens, en doet dit zowel voor hele grote groepen op een podium als voor selecte gezelschappen. Hij kan voor jullie een toffe podium-act opvoeren, maar dus ook door de zaal met gasten lopen en aan elke tafel wat acts uitvoeren. Beide manieren hebben zo hun voordelen, en welke het meest geschikt is hangt voornamelijk af van hoeveel er te bespreken is bij je gasten. Als je echt een show met illusionist wilt organiseren waarbij mensen met de volle aandacht moeten zijn, dan is een podium-act heel tof, maar als je een wat kleinschaliger event wilt organiseren of de mensen heel veel vrijheid wilt geven dan zijn de zogeheten tafel-acts beter. In het tweede geval loopt de illusionist rond in de feestzaal en doet leuke, wat kleinere trucs aan tafel bij de mensen. Op die manier creëer je een wat intiemere setting, en kunnen mensen echt van dichtbij de trucs bekijken. Dit levert vaak hele leuke taferelen op, want de goochelaar van Rich Magic is zó ontzettend bedreven en vingervlug dat mensen geregeld met stomheid zijn geslagen als ze zijn trucs bekijken. 

Deze illusionist kan zakkenrollen als de beste

Het klinkt natuurlijk een beetje dubbelzinnig, maar deze illusionist kan vreselijk goed zakkenrollen. Door zijn vingervlugheid en slimme, afleidende tactieken weet hij je op slinkse wijze je portemonnee of telefoon af te nemen, zonder dat je het door hebt. Dit zal hij dan ook meerdere malen tijdens deze avond pogen te doen. Zakkenrollen is echt een kunst op zich, waar je vanzelfsprekend heel voorzichtig mee om moet gaan. Het is namelijk heel grappig als het voor de gein is, maar de illusionist moet wel goed kunnen inschatten wie dit grapje kan waarderen en wie niet. Maak je daar bij Rich Magic maar geen zorgen over. Hij kent namelijk niet alleen al zijn technieken en trucs helemaal van buiten, maar kent ook na jarenlange ervaring als goochelaar zijn publiek ontzettend goed.

Goocheltrucs voor kinderen

Organiseer je een evenement waar ook veel kinderen bij aanwezig zullen zijn? Dan is het inhuren van een illusionist natuurlijk een super tof idee. Kinderen zijn vaak dol op goochelaars en op de trucs die diegene uitvoert. Ze zullen thuis proberen de trucjes na te spelen, waarna zal blijken dat het uiteindelijk geen truc was maar echte magie. Trucjes die Rich Magic kan uitvoeren zijn onder andere:

  • Trucjes met kaarten
  • Trucs die tegen de zwaartekracht ingaan
  • Zakkenrol-trucs
  • Trucs met verdwenen voorwerpen

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze illusionist heeft namelijk een ontzettend groot aanbod aan toffe trucs, die zowel kinderen als volwassenen perplex doen staan.Als je hem inhuurt voor jouw evenement dan weet je zeker dat mensen zich zullen verbazen, en dat ze het nog lang zullen hebben over de trucs die hij voor hun ogen heeft uitgevoerd. Goochelen is als je het goed doet nu eenmaal net magie, en als je Rich Magic voor jouw evenement inschakelt dan weet je zeker dat hij dat idee in stand houdt. 

Reageren is niet mogelijk