Op zoek naar boekhoudsoftware als zzp’er

Een paar maanden geleden ben ik begonnen om als zzp’er te werken. Ik heb 11 jaar voor een baas gewerkt, maar ik wilde graag wat anders doen. Ik vind het leuk om met collega’s samen te werken, maar er zijn veel nadelen aan het werken voor een baas. Ik vond het bijvoorbeeld erg vervelend dat het niet uitmaakte hoe goed ik mijn werk deed, ik kreeg altijd hetzelfde salaris. Ik werkte een paar jaar in een team en ik presteerde erg goed in het team. Wij verkochten producten aan andere bedrijven en bijna elke maand verkocht ik het meeste, soms wel 20% meer. Mijn baas was erg blij met mijn werk, maar ik kreeg hetzelfde salaris als de andere werknemers. Ik werkte vaak langer dan andere teamgenoten, omdat ze bijvoorbeeld hun kinderen moesten ophalen. Ik vind het goed dat ze naar huis gaan voor hun gezin, maar ik kreeg niet extra’s voor mijn extra werk. Ik vond het jammer om te zien dat het bedrijf profiteerde van mijn goede werk en ik niet. Ik besloot om voor mezelf te beginnen, zodat ik hier wel van zou profiteren. Ik zag dat ik als zzp’er kan werken en vergelijkbaar werk kon doen. Echter alles wat ik verkocht, daar zou ik zelf aan verdienen. Het was niet moeilijk om te starten, ik wist alleen niet hoe ik mijn boekhouding moest regelen. Ik las dat je boekhoudsoftware kan gebruiken om je administratie en boekhouding bij te houden. Ik wilde niet veel voor boekhoudsoftware betalen, omdat mijn boekhouding erg simpel is. Het liefste wilde ik een boekhoudsoftware aanschaffen die erg gemakkelijk in gebruik is, zodat ik het allemaal zelf kan doen.

Boekhoudsoftware van Offective uitproberen

Online vond ik verschillende websites die boekhoudsoftware aanbieden. Helaas zag ik dat veel bedrijven alle een programma hebben voor grote bedrijven, of software die erg duur is. Ik heb maandelijks maar een paar facturen en het zou niet veel werk zijn om het bij te houden. Ik vond uiteindelijk ook de website https://www.offective.nl/boekhoudsoftware/. Ik zag dat de software van Offective voor zzp’ers en voor bedrijven te gebruiken is. Op de website las ik over alle verschillende mogelijkheden van de software. Ik zou ook mijn boekhouding en administratie gemakkelijk bij moeten kunnen houden met deze software. Ik las dat je de boekhoudsoftware gratis kan uitproberen voor 30 dagen en dit wilde ik graag doen. De software is zelfs gratis voor startende bedrijven, hierdoor kon ik gratis een jaar gebruikmaken van de software. Ik wilde het graag uitproberen en downloadde de software. Aangezien ik nog nooit mijn boekhouding had gedaan moest ik even zoeken hoe alles werkte, maar ik kreeg het al snel door. Het was erg gemakkelijk om mijn facturen bij te houden en alles in mijn administratie te zetten. Je kan een duidelijk overzicht zien van alles wat je hebt toegevoegd en ik vind de software erg intuïtief.

Erg blij me de software

Ik gebruik de boekhoudsoftware van Offective een paar maanden en vind het een goed programma. Ik kan alles gemakkelijk vinden en het is niet moeilijk om te gebruiken. Als ik een vraag heb dan kan ik de klantenservice bellen, maar dat is nog niet nodig geweest. Ik denk dat ik na mijn gratis periode de boekhoudsoftware van Offective ga aanschaffen.

  • Je kan het gratis proberen
  • Voor starters een jaar gratis
  • Het is gemakkelijk te gebruiken
  • De software is erg intuïtief
  • Er zijn veel modules beschikbaar
  • Er is ook een klantenservice Lees meer…

Reageren is niet mogelijk