Monkey Vision, hét webbureau van Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een ontwikkelaar van een nieuwe website kom je er al snel achter dat de keuze zo groot is, dat je niet weet waarop je een bureau moet selecteren. Toch blinkt Monkey Vision uit in het duidelijk maken waarom je voor hen moet kiezen. Dit webbureau in Nijmegen maakt namelijk een complete mix van gebruikersgemak, optimale vindbaarheid in zoekmachines, toekomstbestendigheid van de websites die ze bouwen en het gebruik van deze sites op de verschillende devices. Daarmee ben jij ervan verzekerd dat jouw website:

  • Gevonden wordt door wie jij gevonden wilt worden
  • Tijdloos is en eenvoudig aangepast kan worden aan nieuwe, moderne eisen
  • Responsive is en zich daardoor aanpast aan alle mogelijke beeldschermen en
  • Solide in elkaar zit, waardoor hij makkelijk te onderhouden is

Dit webbureau in Nijmegen heeft dan ook de nodige ervaring opgedaan in het maken van mooie, aansprekende en gebruiksvriendelijke websites, waarvan een aantal goede voorbeelden te vinden is op de website www.monkeyvision.nl.

Hoe dit webbureau in Nijmegen werkt

WordPress is het CMS dat door Monkey Vision is gekozen om websites en webshops op te bouwen. Wereldwijd is dit één van de meest gebruikte beheersystemen achter websites en het staat dan ook bekend om een solide basis en optimale gebruiksvriendelijkheid. Het biedt de mogelijkheid om een unieke website neer te zetten die volledig ingericht kan worden naar de wensen van de klant. Persoonlijk, professioneel, eenvoudig te onderhouden en makkelijk te hosten. Een compleet pakket, maar daar eindigt het niet mee. Dit webbureau in Nijmegen maakt er werk van om goed gevonden te worden in de zoekmachines van Bing, Yahoo en met name natuurlijk Google, de grootste online zoekmachine. Door de juiste inzet van zoekmachine optimalisatie, of wel search engine optimization (SEO), waarbij de website zodanig aansluit op de eisen die gesteld worden om goede ranking in zoekmachines te garanderen. Monkey Vision is het webbureau in Nijmegen dat zich sterk maakt voor een goede vindbaarheid. De belangrijkste troef hierin is relevantie van content, waarbij wordt gestreefd naar de juiste aansluiting op de vraag van de zoeker. Hoe hoger de kwaliteitsscore, hoe beter een website scoort bij zoekmachines als Google. Dit kan al met het SEO starterspakket, waarbij dit webbureau in Nijmeren je helpt met het maken van analyses om een nulmeting te maken. De website wordt aangemeld bij alle relevante tools van Google, de beste trefwoorden waarop de site gevonden moet worden, worden geïmplementeerd in de website en de laadtijd van de website wordt geoptimaliseerd. Het starterspakket wordt aangeboden voor een eenmalige prijs. Aanvullend kunnen afspraken gemaakt worden over het maandelijks bijhouden en verbeteren van de SEO.

Ik wil graag een webshop

Maar wat nou als je een webshop wilt? Ook hier draait hét webbureau van Nijmegen zijn hand niet voor om. Webshops zijn immers van groot belang voor veel verkopende ondernemers en tegenwoordig kun je dan niet meer zonder. Monkey Vision neemt je hierbij aan de hand mee en vertelt je waar je op moet letten, welke methoden er zijn en welke methode voor jou de beste is. Een goede basis is belangrijk en je moet weten welke elementen je nodig hebt. Ook hier helpt Monkey Vision bij de vindbaarheid van de webshop. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website met een professionele webshop die goed vindbaar is en op alle devices prettig te gebruiken is. Precies wat je als ondernemer nodig hebt bij het opstarten van online verkoop van producten. Monkey Vision is hét webbureau in Nijmegen dat je graag helpt bij dit soort vragen en een vrijblijvend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden gaan ze dan ook graag met je aan.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk