Mediator scheiding nodig? Neem contact op met Marlet Mediation

Een mediator rondom een scheiding is steeds meer vraag naar. En logisch ook, want ongelooflijk veel scheidingen gaan verkeerd. Het wordt in het ergste geval een vechtscheiding, waar iedereen in de omgeving de dupe van wordt. Het kan jaren duren voordat dit zich hersteld, áls dit al gebeurt. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, meld je je aan bij een mediator voor de scheiding. Dit is altijd iemand die ervaren is en professioneel naar jullie scheiding kan kijken. Wat moet er precies geregeld worden, en hoe? Een mediator rondom de scheiding inschakelen die kan dit als geen ander in goede banen leiden. Als er kinderen in het spel zijn, dan wordt er speciaal een ouderschapsplan opgesteld en op papier vastgelegd. Het is namelijk belangrijk om hier vaste afspraken over te maken, ook zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Zij hebben namelijk niet gekozen voor de scheiding en mogen niet het slachtoffer worden. Ook voor andere zaken kun je trouwens terecht bij deze persoon, namelijk voor:

  • Intervisiebegeleiding
  • Teambegeleiding
  • Het volgen van trainingen

Meer weten over het inschakelen van een mediator voor een scheiding? Bezoek dan de site marletmediation.nl.

Daarom een mediator scheiding in de arm nemen

Als je jong bent dan zie je het al helemaal voor je: je wordt gelukkig met de man van je dromen, koopt een hond, krijgt kinderen en met elkaar leven jullie tot het einde nadert. Je droomde misschien wel over dat ene gelukkige gezin dat je wilde worden. Een plek waar het altijd veilig is, waar mensen met elkaar praten en dingen uitspreken, waar problemen worden opgelost en waar wordt gelachen. De realiteit zul je meestal pas merken nadat je getrouwd bent. Het in stand houden van een relatie is gewoonweg hard werken. Het komt je allemaal niet aanwaaien. Je moet blijven communiceren en problemen niet uit de weg gaan. Je moet daarnaast tijd steken in je relatie. Het gebeurt maar al te vaak dat de relatie in een sleur raakt. Elk van jullie gaat zijn eigen gang en connectie raakt steeds verder weg. Dan kan het gebeuren dat kleine probleempjes uitgroeien tot grote frustraties. Uiteindelijk kan het zelfs zover komen dat er van houden van geen sprake meer is en je het liefst uit elkaar wilt gaan. Natuurlijk is dat een grote stap, want hoe moet dat nu met de kinderen? Hoe vertel je het ze, en hoe zorg je ervoor dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Meestal lukt dat niet in je eentje en kun je een mediator voor de scheiding goed gebruiken. Met een mediator voor een scheiding is het fijn om te weten dat je altijd professionele hulp bij de hand hebt. Een goede mediator rondom de scheiding inschakelen zorgt ervoor dat er de juiste actie ondernomen wordt.

Wacht niet tot morgen

Het is altijd de kunst om kinderen eigenlijk niet de dupe te laten worden van een scheiding. Voor hen is het waarschijnlijk nog een stuk heftiger dan voor jullie. Zij komen met vragen te zitten en voelen zich misschien zelfs aan de kant gezet. Om een traumatisch proces te voorkomen, is het inschakelen van een mediator rondom de scheiding echt een goed idee. Ook als je denkt dat het allemaal wel goed zal komen, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Als je een mediator rondom de scheiding zoekt, dan kun je altijd aankloppen bij Marlet Mediation. Zij is gevestigd in Amsterdam, waar ze je graag welkom heet op haar locatie. Wacht niet met het opnemen van contact met haar, maar onderneem direct actie.

Reageren is niet mogelijk