Lees de marketing blog

Wanneer jij je eigen bedrijf hebt en je doet ook zelf je eigen marketing, dan wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste strategie├źn en ontwikkelingen. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste staat er een hele hoop informatie op het internet en het is dus altijd maar weer de vraag wat het beste voor jou zal werken. Daarnaast wil je hier ook weer niet uren kwijt aan zijn. Je hebt je eigen bedrijf opgericht om je te focussen op je core business en, tenzij dat natuurlijk marketing is, daar wil je je natuurlijk op blijven richten. Het kan dus helpen om een, of misschien een aantal, blogs uit te zoeken en hier je informatie vandaan te halen. Op dit gebied hebben wij een goede tip voor je: lees de marketing blog van Maikel Latour van de Marketingschool.

  • Facebook advertenties
  • Adwords of SEO
  • Doelgroepanalyse voor content

Je kunt de marketing voor je bedrijf zo eenvoudig of ingewikkeld maken als je dat zelf wilt natuurlijk. Het belangrijkste is dat je hierin doet waar jij je goed bij voelt. Door de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied kan het zomaar zo zijn dat het beste voor jou er nog aankomt! Hou daarom altijd de marketing blog van Maikel Latour in de gaten. Hier vind je altijd weer nieuwe informatie waar je iets aan hebt en waarmee je jouw huidige marketingstrategie nog beter kunt maken.

Meer leren op de marketing blog

Op de website van de Marketingschool kun je niet alleen terecht voor de marketing blog. Het is met name de plaats waar je je kunt inschrijven voor de cursus online marketing. We kunnen je zeker aanraden om deze te volgen. Tijdens deze cursus leer je om je eigen strategie op het gebied van marketing op te zetten en natuurlijk uit te voeren. Door daarnaast dus op de hoogte te blijven van nieuwere ontwikkelingen op de marketing blog, zul je altijd weer nieuwe idee├źn kunnen opdoen. Met de strategie die je tijdens de cursus opzet kun je in principe voor altijd vooruit, maar het is natuurlijk voor jezelf ook wel leuk om hier eens in de zoveel tijd verandering in te brengen of om het interessanter te maken voor je klanten door eens een nieuwe strategie toe te passen. Op de manier kun je zomaar ineens klanten vinden waarvan je niet wist dat ze interesse hadden in jouw product en/of dienst. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen de cursus te volgen, maar het is toch echt een aanrader om ook de marketing blog in de gaten te blijven houden.

Krijg een idee van de kennis die je opdoet

Heb jij een kijkje genomen op de website en heb je eigenlijk wel interesse in de cursus, maar weet je niet zeker of dit wel iets voor je is. Bekijk dan ook zeker de uiteenlopende artikelen op de marketing blog. Hiermee krijg je een uitstekend idee van de manier waarop Maikel Latour zijn kennis overbrengt en wat je dus min of meer kunt verwachten. Op de marketing blog gaat Maikel natuurlijk veel dieper in op bepaalde onderwerpen. Tijdens de cursus leer je van alle onderdelen die jij gaat gebruiken meer dan voldoende om met de juiste strategie uiteindelijk de cursus af te ronden. Je bent er dan helemaal klaar voor om daarmee aan de slag te gaan. Als er een bepaald onderwerp is waar je graag meer over zou willen weten, dan is de marketing blog de aangewezen plek om daarnaar op zoek te gaan. Bekijk het vandaag nog.

Reageren is niet mogelijk