Kinderkapper Amsterdam Zuid: meer dan alleen de beste kinderkapper!

Ik ben enorm gek op mijn kinderen. Trots ook: apetrots! Ze doen het goed op school, luisteren goed naar ons thuis, doen hun best tijdens de zwemles. Er is alleen één moment, dat ik ze achter het behang wil plakken en dat is als het tijd is voor een knipbeurt! Ik herkende mijn eigen kinderen niet terug toen ik ze voor het eerst naar een kapper bracht. De jongste begon spontaan te huilen en de oudste kreeg werkelijk waar een aanval van boosheid. Eerlijk gezegd heb ik ze helemaal niet voorbereid op een knipbeurt en ik ben niet specifiek naar een kinderkapper gegaan. Ik heb er geen moment bij stil gestaan, dat een kapper eng of stom zou kunnen zijn voor de kinderen. Mijn kapster stelde na een derde poging voor om een kinderkapper te bezoeken met de twee draakjes. Ik kwam uit bij Wendy’s kinderkapsalon, de kinderkapper Amsterdam Zuid. We hebben wat opstart problemen gehad met wat gesputter en wat traantjes, maar de kinderen zijn maar wat blij met de overstap. Ik kan nu zelfs stellen, dat ze uitzien naar het kappersbezoek bij kinderkapper Amsterdam Zuid.

De beste kapsters bij kinderkapper Amsterdam Zuid

De kinderen keken hun ogen uit toen we de zaak van Wendy’s kinderkapsalon binnen kwamen. Kinderkapper Amsterdam Zuid ademt een sfeer van gezelligheid, huiselijkheid en kinderparadijsje. Die sfeer wordt bereikt door verschillende elementen:

  • de kindvriendelijke kappers, die een passie hebben voor haar en kinderen;
  • de kapperstoelen in de vorm van bontgekleurde auto’s;
  • een televisie waar kinderprogramma’s op afgespeeld kunnen worden;
  • kappersmantels in allerlei kinderthema’s;
  • de speelhoek vol leuk speelgoed waar kinderen, die moeten wachten, hun hart kunnen ophalen.

Ik wilde mijn oudste eerst op de stoel hebben. Als de jongste zou zien dat haar broer het naar zijn zin had in de kappersstoel, dan zou het bezoek aan kinderkapper Amsterdam Zuid misschien minder eng zijn. Het feit, dat de stoel niet een stoel was, maar een auto waar hij in kon zitten, was het einde voor de kleine man. Het leek even de verkeerde kant op te gaan, toen hij halverwege de knipbeurt zijn zinnen had gezet op een stoel met een stuur (dat recht achter een tv scherm was geplaatst). Maar de medewerkers van de kinderkapper Amsterdam Zuid verblikten of verbloosden niet. Ze stelden, dat als hij een ander plekje wilde, hij dat gewoon netjes kon vragen! En jawel hoor, na een nette vraag of hij in het andere zitje mocht zitten, werd meneer overgeheveld. De rest van de knipbeurt heeft hij geen krimp gegeven. Het feest was compleet toen hij na afloop mocht gaan spelen in de speelhoek! Mijn dochter vond het toch nog steeds eng, maar de kapster wist haar gerust te stellen. Ze mocht zelf een cape uitkiezen, mocht kiezen waar ze wilde zitten en de kapster liet alle knipbenodigdheden zien en legde uit waar alles voor diende. Er kwam zelfs een glimlach toen ze de kapster mocht helpen en de borstel mocht vasthouden. Deze eerste knipbeurt was nog wel een beetje spannend, maar van spanning is nu geen sprake meer bij haar. Zij gaat nu heel graag naar de aardige mevrouwen van kinderkapper Amsterdam Zuid!

Wendy’s kinderkapsalon: een waar kinderparadijs

Het is bij Wendy’s kinderkapsalon niet alleen mogelijk om je kind een hip kapsel te geven, je kan bij hen ook terecht voor:

  • kinderkleding van maat 50 tot en met 164;
  • kinderfeestjes met als thema beauty of disco;
  • twee keer in de maand een knutseluurtje;
  • de leukste speelgoed om te kopen.

Deze kinderkapsalon is niet alleen dé kinderkapper Amsterdam Zuid: het is veel meer dan dat!

Reageren is niet mogelijk