Kies de juiste OSINT Training

Het World Wide Web heeft tegenwoordig een heleboel te bieden. Mensen plaatsen hier veel informatie en het is dan ook niet gek dat het gebruikt wordt voor criminaliteitsbestrijding en digitale opsporing.

  • Vermiste personen
  • Malafide bedrijven
  • Financiële gegevens

Tegenwoordig is er online een heleboel informatie te vinden. Mensen plaatsen dit bewust of onbewust, maar een ding is zeker: het wordt goed gebruikt voor digitale opsporing. Het is al in meerdere gelegenheden het geval geweest dat een vermist persoon op die manier is gevonden en wat dacht je van het opsporen van criminele of terroristische organisaties. Dit staat beter bekend als Open Source Intelligence, oftewel OSINT. Het is echter niet zo dat iedereen hier maar gebruik van kan maken. Er gaat een stuk meer achter schuil dan je denkt en daarom is het volgen van een OSINT Training erg belangrijk. Bij The International Anti Crime Academy bieden ze verschillende opleidingen en workshops aan waarin jij leert hoe je de Open Source Intelligence op de best mogelijke manier kunt toepassen en voornamelijk ook wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Kies dus de beste OSINT Training voor jou en leer om het toe te passen binnen jouw vakgebied.

De beste OSINT Training voor jou

The International Anti Crime Academy biedt twee verschillende modules aan, die weer onderverdeeld zijn over verschillende specialisaties. In de eerste module, module 1, leer je tijdens vier klassieke lesdagen hoe jij OSINT op de meeste efficiënte manier kunt gebruiken en toepassen. Module 2 ga je hierop verder en leer je in drie klassieke lesdagen nog meer over de Open Source Intelligence. Wij raden aan om uiteraard te beginnen met module 1 en vanuit daar verder te kijken wat module 2 jou te bieden heeft. Voordat je aan het tweede onderdeel begint kan het erg prettig zijn om al even met OSINT gewerkt te hebben, zodat je weet hoe het in elkaar zit en wat jij er mee doet op een dagelijkse basis. Op die manier leer je veel meer in module 2. Het is mogelijk om in-company en privé trainingen te volgen bij The International Anti Crime Academy. Werk jij dus voor een bedrijf waarin jullie binnenkort met de Open Source Intelligence gaan werken? Schrijf je dan in voor een OSINT Training en leer gezamenlijk meer over de tools die jullie het beste kunnen gebruiken.

Meer informatie over de OSINT Training

We begrijpen natuurlijk dat je je niet zomaar inschrijft voor een OSINT Training zonder dat je hier meer informatie over hebt ontvangen of gelezen. Op de website van The International Anti Crime Academy kun je een hoop informatie vinden over de verschillende opties voor het volgen van een OSINT Training. Per training kun je vinden wat er behandeld zal worden, wat de certificering en erkenning is en natuurlijk wat de kosten zijn van de OSINT Training. Omdat het om klassieke lesdagen gaat en niet iedereen kan kiezen voor een privé training of de in-company optie kun je natuurlijk ook zien wanneer de volgende OSINT Training begint. Jij kunt dan bepalen of dit wel of niet voor je uitkomt. Voor iedere OSINT Training staan altijd de komende twee opties aangegeven. Zit jij al wat verder vooruit in je agenda? Dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice van Anti-Crime-Academy.com om te vragen of zij al weten wanneer de OSINT Training in die maand gegeven wordt. Kijk vandaag dus nog op de website en schrijf je in voor de training die het beste bij jou en je bedrijf past.

Reageren is niet mogelijk