Kartonnen dozen gezocht? VIV voor meer dan 100 formaten dozen direct uit voorraad!

Bent u opzoek naar kartonnen dozen? Ideaal voor het verpakken en versturen van producten. viv beschikt over meer dan 100 verschillende formaten kartonnen dozen die gelijk uit eigen voorraad worden geleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wellicht opzoek naar een specifieke afmeting? Bezoek dan eens onze webshop. Kartonnen dozen zijn beter bekend als verzenddozen, postdozen of Amerikaanse vouwdozen. Officieel worden ze overigens ook wel ‘Amerikaanse vouwdozen FEFCO 0201’ genoemd. Onze kartonnen dozen beschikken over vier kleppen, zowel aan de onder- als bovenkant twee stuks. Hierdoor bent u verzekerd van inpakgemak en zijn de kartonnen dozen snel met tape dicht te plakken. Profiteer ook van onze scherpe prijzen!

Kartonnen dozen bestellen

Deze dozen worden grootschalig ingezet voor het verzenden van pakketten. In de volksmond worden ze daarom normaliter verzenddozen genoemd. Het is voor de veiligheid bij transport van belang om hoogwaardige kwaliteit kartonnen dozen aan te schaffen. Hierdoor bespaart u flink op schade- en retourneerkosten. Bovendien zijn ze praktisch in gebruik en bieden ze een hoge bescherming. Mocht de doos niet geheel vol zitten tot de rand of aan alle kanten, dan kunt u in onze webshop ook opvul- of beschermmaterialen vinden voor nog meer veiligheid. Naast verzenden, worden dozen ook gebruikt voor het opslaan of inpakken van spullen. Kortom breed inzetbaar en in verschillende kwaliteiten, kleuren en formaten te verkrijgen. Aangezien er zoveel verschillende producten worden verstuurd, bieden wij u maar liefst 100 verschillende formaten dozen gelijk uit eigen voorraad!

Enkelgolf en dubbelgolf FEFCO 0201 dozen

Regelmatig krijgen wij vragen over het verschil in kwaliteit. Er zijn grofweg twee kwaliteiten kartonnen dozen te verkrijgen. Een enkele golflaag bestaat uit twee lagen papier met daartussen één laag golfkarton. Hiermee kunnen pakketten tot 10 a 15 kg worden verstuurd of goederen die niet snel breken. Bij dubbelgolf bestaat het karton uit twee lagen papier met daartussen twee lagen golf karton. Hierdoor bieden dozen van dubbelgolf karton een capaciteit tot wel 30 kg aan breekbare en onbreekbare goederen. Het verschil zit dus vooral in de beschermwaarde en capaciteit van de doos.

Voordelen kartonnen dozen bestellen bij groothandel viv:

 • Voordelige groothandel prijzen
 • Praktisch in gebruik
 • Gemakkelijk in elkaar te vouwen en verzendklaar te maken
 • Bestaande uit stevig karton
 • Alle verzenddozen zijn FSC gecertificeerd (duurzame oplossing)
 • Volledig recyclebaar
 • Verschillende kwaliteiten
 • Leverbaar in de kleur wit of bruin
 • Diverse andere benodigdheden
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Sinds 1953 actief in de verpakkingsbranche
 • Keuze uit maar liefst 100 formaten
 • Zowel grote als kleine oplages leverbaar

Bent u nog opzoek naar een kartonnen dozen leverancier? Dan heeft u deze nu gevonden! viv bestaat al sinds 1953 en is een bekend begrip in de verpakkingsmaterialenbranche. Ons assortiment bestaat naast een ruime keuze aan kartonnen dozen ook uit allerlei handige opvulmaterialen, beschermfolies en stevige taperollen. Bovendien beschikken wij over verschillende zakken en tassen om uw producten veilig in op te bergen of om in te pakken voor transport. Wegwerphandschoenen en poetsdoeken zijn ten slotte verkrijgbaar in onze webshop. Heeft u vragen bezoek dan eens onze website: viv.nl of neem gelijk contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Op onze website is bovendien een chatfunctie aanwezig, zodat u gelijk verder geholpen kunt worden tijdens kantoortijden. viv, uw kartonnen dozen leverancier! 

Reageren is niet mogelijk