Is het tijd om een asbestinventarisatie uit te voeren?

Wij konden onlangs een prachtig oud huis op het platteland kopen. Dat was iets waar wij al heel lang van droomden en wij waren daarom ook heel blij dat wij nu eindelijk de kans kregen om iets te kopen waar wij echt gelukkig van zouden worden. Wij hebben toen gelijk een plan van aanpak gemaakt en wij hebben gezien dat wij een aantal objecten op het terrein graag wilden afbreken. De staat van deze gebouwen was namelijk heel slecht en dus hebben wij gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een Asbestinventarisatie wilden laten uitvoeren. Wij hebben namelijk te horen gekregen dat wij moesten zorgen dat wij een Asbestinventarisatie zouden laten doen omdat het hier een oud pand betrof dat waarschijnlijk veel asbest in zich had. Omdat je dit dus niet zomaar mag afbreken omdat dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, hebben wij gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een Asbestinventarisatie wilden laten uitvoeren. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de mogelijkheden op het internet konden gaan kijken. Toen wij gingen googelen om te zien waar wij een Asbestinventarisatie konden laten uitvoeren, hebben wij gezien dat wij het beste een keer naar de site van asbestdakadvies.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik kan u zeggen dat ik enthousiast werd van de mogelijkheden die ik hier vond. De mensen van deze site hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je voor een goede prijs een  Asbestinventarisatie kunt laten uitvoeren en dus hebben wij ook gelijk maar even contact met deze specialisten opgenomen. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij hier heel goed geholpen konden worden en dat wij een afspraak konden inplannen zodat de Asbestinventarisatie snel uitgevoerd kon worden. Wij hadden een beetje haast, dus wij hebben gelijk een afspraak gemaakt om te zorgen dat wij zo snel mogelijk konden beginnen met slopen. 

Wij lieten dit bedrijf onze asbestinventarisatie uitvoeren 

Wij zijn blij dat wij deze mensen onze Asbestinventarisatie hebben laten uitvoeren want zij hebben ons heel goed kunnen vertellen waar het asbest zat en wat wij moesten doen om te zorgen dat wij het pand op de juiste wijze konden verwijderen. Dankzij de Asbestinventarisatie konden wij snel vervolgstappen zetten en ik ben daarom blij dat wij deze mensen gevraagd hebben. Als u dus ook graag door een specialist een Asbestinventarisatie wilt laten uitvoeren, dan raad ik u sterk aan om even naar de site van asbestdakadvies.nl te surfen. U zult zien dat deze mensen veel in huis hebben en dat men u goed zal helpen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u graag even met een van de specialisten van dit bedrijf willen overleggen over uw wensen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site asbestdakadvies.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een keer contact opnemen om een afspraak in te plannen 

Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met deze mensen. Zij hebben ons namelijk heel goed geholpen en ik ben heel blij dat wij hen in de arm genomen hebben.                   

Reageren is niet mogelijk