IPhone X hoesje

De iPhone X is een unieke iPhone, die een radicaal ander design heeft gekregen. En daar hoort natuurlijk ook een uniek hoesje bij! Bij iPhoneHoesjes vind je daarom een ruim assortiment met hoesjes voor de iPhone X, in allerlei vormen. Daarnaast bieden wij ook allerlei andere accessoires aan, zoals opladers, audio speakers, oordopjes en screenprotectors. Zo maak jij optimaal gebruik van je iPhone X en ziet je iPhone er precies uit zoals jij dat wil!

Het perfecte iPhone X hoesje

Een iPhone X hoesje is natuurlijk niet alleen een bescherming van je iPhone X, maar dient ook om je iPhone persoonlijker te maken. Een unieke kans dus om eens even uit te pakken met je telefoon! Maar we begrijpen ook heel goed je graag wil dat je iPhone X goed beschermd is, want zo gaat je iPhone lang mee. Daarom kun je bij ons kiezen uit allerlei stevige hoesjes voor je iPhone, die allemaal een goede bescherming bieden. Het eerste wat je waarschijnlijk wil beschermen is het glas aan de voorkant van je iPhone X. We zien daarbij dat vrijwel iedereen kiest voor een screenprotector. Dit is een stuk plastic of glas dat je over je scherm plakt, zodat je scherm niet beschadigt raakt. Je hebt dus geen kans op krassen op je iPhone scherm! En merk je na een tijdje dat je screenprotector onder de krassen zit? Dan zijn deze betaalbaar genoeg om gewoon een nieuwe te kopen. Zo heb je altijd een iPhone die er als nieuw uitziet. Kies je daarnaast voor een tempered glass screenprotector dan bescherm je je iPhone ook tegen barsten bij kleine ongelukjes. De perfecte bescherming voor je iPhone begint dus bij de screenprotector! Wil je daarnaast ook de rest van de iPhone X beschermen dan raden wij je aan ook een stevig iPhone X hoesje uit te kiezen. Zeker omdat de iPhone X ook aan de achterkant is gemaakt van glas moet je dit goed beschermen. Hiervoor heb je de keuze uit een flipcase, een hardcase of een softcase. Een flipcase is een iPhone X hoesje dat je om je iPhone X heen vouwt, waarbij zowel de voorkant als de achterkant beschermd worden. Daarbij heb je vaak ook de mogelijk om in dit iPhone X hoesje je pasjes te stoppen, zodat je die ook makkelijk bij de hand hebt! Een ideale oplossing als je graag in één keer klaar wilt zijn.

De juiste bescherming

Een hardcase is een iPhone X hoesje dat de achterkant van je iPhone X beschermd door middel van een hard en stevig materiaal. Een softcase doet dit ook, maar dan met een zacht materiaal. Wat je kiest hangt vooral af van wat jij mooi vindt en fijn vindt vasthouden. Een softcase heeft al snel een andere uitstraling dan een iPhone X hardcase hoesje. Daarnaast zijn ook niet alle prints van onze hardcase hoesjes in een softcase uitvoering beschikbaar en vice versa. Wil je bescherming, maar wil je toch zoveel mogelijk van je iPhone X kunnen zien? Kies dan voor een bumper. Dit is een iPhone X hoesje dat alleen de randen van je iPhone beschermd, maar omdat als je telefoon valt deze vaak op de rand valt biedt het toch veel bescherming. Daarnaast biedt een bumper extra grip, omdat het gemaakt is van makkelijk rubber. Heb je je keuze gemaakt voor jouw ideale iPhone X hoesje? Dan versturen wij bij iPhoneHoesjes.nl het iPhone X hoesje dezelfde dag, mits je voor 18:30 besteld. En natuurlijk verzenden wij het hoesje gewoon helemaal gratis, zodat je niet voor verassingen komt te staan bij het afrekenen!

Reageren is niet mogelijk