Inkoop van sieraden voor mijn bijoux winkeltje

Sinds een jaar ben ik de eigenaar van een heel leuk bijoux winkeltje in Arnhem en daar verkoop ik allerlei leuke sieraden. Ik houd ervan om dingen te verkopen die ik vooral zelf heel mooi vind en daarom heb ik een aantal leveranciers waar ik de inkoop van sieraden bij doe. OZOM by Barrucci is eer daar één van. Ik heb hen voor de inkoop van sieraden ontdekt via www.ozombybarrucci.com. Wanneer je een bijoux winkel start, zoals ik destijds gedaan heb, dan ben je grotendeels op het internet aangewezen voor het vinden van leveranciers. Ik heb op een gegeven moment een handigheid erin gevonden om de juiste leveranciers voor de inkoop van sieraden te vinden, die sieraden leveren waar ik heel erg van houd. OZOM by Barrucci is wat dat betreft toch wel mijn meest favoriete leverancier. Niet alleen kom ik hier voor de inkoop van sieraden die heel trendy zijn, maar vel sieraden zijn ook nog eens uniek. Ik ben daarmee één van de weinige winkels in de omtrek die sieraden van dit merk verkoopt en dat maakt daardoor mijn winkel ook uniek.

De inkoop van sieraden bij OZOM by Barrucci

De inkoop van sieraden die ik bij OZOM by Barrucci aanschaf gaat heel eenvoudig. De website heeft een loginmodule voor dealers, waardoor ik heel eenvoudig online de inkoop van sieraden kan regelen. Ik heb hier direct toegang tot het assortiment dat op dat moment actueel is en kan zelf bepalen welke artikelen ik wil opnemen in het assortiment van mijn eigen winkel. Een aantal items komen standaard terug in mijn assortiment:

  • Oorbellen
  • Armbanden
  • Kettingen
  • Hangers

Dit zijn toch wel de sieraden die OZOM by Barrucci het meeste aanbiedt en die aansluiten bij het assortiment dat ik in mijn winkel verkoop. Bij de inkoop van sieraden kijk ik altijd eerst naar de nieuwe collectie. In het afgelopen najaar is er bijvoorbeeld een prachtige nieuwe collectie gelanceerd, waarbij verschillende mooie sieraden zijn uitgebracht die zijn gemaakt van buffelhoorn. Dit is een materiaal dat heel bijzondere kleuren bevat. Stuk voor stuk zijn de sieraden van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn met uiterste precisie ontworpen en uitgevoerd en dat vind ik ook heel belangrijk aan de sieraden die ik zelf verkoop. Ik draag zelf graag sieraden en vanuit deze passie is mijn bijoux winkeltje ook geboren, dus ik weet hoe belangrijk het is om sieraden te hebben die een lange tijd meegaan. Je wilt eindeloos kunnen combineren en steeds weer opnieuw met nieuwe sieraden voor de dag kunnen komen. Tijdens de inkoop van sieraden bij OZOM by Barrucci houd ik daar ook altijd rekening mee. Ik bekijk welke stukken bij elkaar horen of op elkaar aansluiten en die lijn voer ik dan door in mijn eigen assortiment. Het komt regelmatig voor dat mensen een geheel set van bijvoorbeeld oorbellen, een armband en een ketting kopen. Juist door één geheel te dragen en alles met elkaar in overeenstemming te houden, creëer je rust in een outfit, waarbij je toch mooie sieraden draagt die een blikvanger zijn. Er zijn echter ook zeer veel klanten die in mijn winkel komen en juist individuele items kopen of verschillende items combineren.

Het inkopen van verschillende sieraden

Juist door de gunstige prijzen die er worden gehanteerd kan ik de inkoop van sieraden ook voor mijzelf op een gunstige manier regelen. Mijn marges zijn prima en dit geeft mij de mogelijkheid om een heel breed assortiment te voeren en ik hoeft daardoor bij de inkoop van sieraden niet alleen rekening te houden met artikelen die snel verkopen. Dat maakt de inkoop bij OZOM by Barrucci heel prettig.

Reageren is niet mogelijk