Ik volgde de opleiding hovenier bij Terratrainingen.nl

Een aantal jaar geleden heb ik besloten dat het tijd werd om mijn leven om te gooien. Ik werkte namelijk al vele jaren in een groot magazijn en ik was het beu om altijd maar binnen te moeten zitten. Ik wilde graag aan de slag in de buitenlucht en vandaar dat ik eens ben gaan kijken welke beroepen mij aanspraken. Ik kwam toen terecht in het hoveniersvak. Ik kon een functie krijgen bij een hovenier bij mij in de buurt en dit beviel mij zo goed dat ik besloten heb om mij verder in dit vak te gaan verdiepen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een opleiding hovenier omdat ik hierdoor heel veel meer kansen binnen mijn vakgebied zou krijgen. Ik ben daarom eens een keer op zoek gegaan naar mogelijkheden om een opleiding hovenier te komen volgen. Het punt waar ik steeds weer tegenaan liep, was dat ik steeds op scholen terechtkwam waar ik een opleiding hovenier zou kunnen volgen, maar daar had ik eigenlijk geen zin in. Het is namelijk zo dat ik veel ouder ben dan de leerlingen die hier zitten en vandaar dat ik hier weinig behoefte aan had. Ik ben daarom eens gaan kijken of ik ook op een andere manier een opleiding hovenier zou kunnen volgen. Uiteindelijk kwam ik zo terecht op de site van Terratrainingen.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat ik meteen in de gaten had dat ik hier een goede opleiding hovenier zou kunnen volgen. Met terugwerkende kracht kan ik u ook zeggen dat dit zeer zeker het geval was. Ik ben nu namelijk bijna klaar met mijn opleiding hovenier en ik kan bijna als zelfstandige aan de slag. Ik ben er iedere dag nog blij om dat ik via Terratraingen.nl een opleiding hovenier ben gaan volgen. In de onderstaande alinea’s leg ik u graag uit waarom ik zo enthousiast ben over de leergang die ik heb gevolgd.

De opleiding hovenier van Terratrainingen.nl is een aanrader

Ik vind het altijd prettig om les te krijgen van mensen die zelf ook in het vakgebied werkzaam zijn geweest. Vandaar dat de opleiding hovenier van Terratrainingen.nl mij heel erg aansprak. Hier werken namelijk mensen die zelf ook op de werkvloer hebben gestaan waardoor zij dus niet alleen de theoretische kennis bezitten over het vak, maar ook echt de fijne kneepjes van het vak beheersen. Het is daarom ook een lust om van deze mensen les te krijgen. Wij hebben veel praktische opdrachten mogen doen tijdens de opleiding hovenier en daardoor hebben wij heel snel heel erg veel geleerd. Ik ging iedere keer met heel veel plezier naar de les en dat is een unicum want ik heb vroeger altijd moeite gehad met leren en vond het dan ook een hele stap om de opleiding hovenier te gaan doen. Toch heb ik er geen seconde spijt van gehad. De mensen van Terratraingen.nl doen er alles aan om je de juiste begeleiding te bieden en bereiden je ook altijd heel goed voor op de examens. Vandaar dat ik ook iedereen dit opleidingsinstituut van harte zou willen aanraden.

Een goede combinatie van theorie en praktijk

Mocht u ook bij Terratraingen.nl willen gaan studeren, dan kan ik u dat alleen maar aanbevelen en wel vanwege het feit dat:

  • u hier onderwezen wordt door mensen met praktijkervaring en veel theoretische kennis
  • u hier de begeleiding kunt krijgen die u nodig heeft om een goed resultaat neer te zetten
  • u na het afronden van de opleiding zelfstandig aan de slag kunt gaan

Kijk snel even op Terratrainingen.nl.

Reageren is niet mogelijk