Ik onderging hier voetreflexzonetherapie

Ik heb al heel erg lang van allerlei vage klachten die ik zelf maar niet goed weet te duiden. Ik weet niet wat het is, maar ik ben bijvoorbeeld al heel lang moe en als ik ’s ochtends wakker wordt, voelt het alsof ik ’s nachts een marathon gelopen heb terwijl ik er bijna zeker van ben dat dat niet het geval was. Ik wist niet meer wat ik moest gaan doen en daarom ben ik maar eens even gaan kijken wat ik allemaal aan hulp zou kunnen vinden. Ik was namelijk al een aantal keer bij mijn huisarts geweest en deze vertelde mij meerdere keren dat hij niet veel voor mij kon doen. Dat was natuurlijk niet wat ik wilde horen en vandaar dat ik maar eens ben gaan kijken waar ik moest zijn om mijn klachten te kunnen bestrijden. Een vriendin van mij wees mij toen op voetreflexzonetherapie en dat sprak mij meteen heel erg aan. Zij maakte namelijk al jaren gebruik van voetreflexzonetherapie omdat zij ongeveer dezelfde klachten had als ik. Vandaar dat ik graag van haar wilde weten hoe ik dit allemaal kon aanpakken en vandaar dat zij mij het adres heeft gegeven van het bedrijf waar zij altijd naartoe ging voor haar voetreflexzonetherapie. Ik heb een keer gekeken of deze zaak ook een site had en dat bleek het geval te zijn. Ik kwam namelijk terecht op de site van Massagepraktijk-Alphen.nl en deze site bood mij een schat aan informatie. Men verzorgt hier namelijk tal van interessante massages waaronder dus ook de voetreflexzonetherapie. Dat was voor mij heel erg interessant om te merken en vandaar dat ik ook maar eens even ben gaan kijken of ik via deze site ook een afspraak zou kunnen inplannen voor voetreflexzonetherapie. Dat bleek het geval te zijn en ik ben daarom meteen met deze mensen in contact getreden. Ik kon diezelfde week nog langskomen voor voetreflexzonetherapie.

Ik ervaar veel minder klachten door mijn voetreflexzonetherapie

Toen ik voor het eerst naar de mensen van Pravoma ging, voelde ik mij meteen heel erg op mijn gemak. De mensen die hier de voetreflexzonetherapie geven, zijn heel erg goed in hun vak. We gingen eerst uitgebreid kennis maken en toen heb ik verteld waar ik allemaal last van had. De vrouw die de voetreflexzonetherapie zou geven, schatte in dat ik heel veel baat zou kunnen hebben bij de voetreflexzonetherapie die Pravoma biedt omdat zij de klachten heel erg herkende van haar overige cliënten. Vandaar dat het haar ook een heel goed idee leek om meteen te beginnen met de behandeling. Ik mocht plaats gaan nemen op de stoel en toen zijn we meteen begonnen met de voetreflexzonetherapie. In het begin moet je even wennen aan deze behandeling maar dit gaat gelukkig heel snel. Als je dan eenmaal ontspannen bent, merk je meteen dat het werkt. Ik voelde mij heel erg goed en ik voelde dat ik weer nieuwe energie kreeg. Ik had nooit verwacht dat dit zo snel zou gaan en vandaar dat ik ook heel blij was dat ik mij hier heb gemeld. Ik ben hier nu een aantal weken onder behandeling en ik voel nu al dat ik meer energie heb.

Kijk ook eens wat Pravoma voor u kan doen

Wanneer u graag ook iets aan uw klachten zou willen doen, kunt u altijd een keer naar de site van dit bedrijf komen kijken. Het adres van deze site is Massagepraktijk-Alphen.nl. Hier kunt u:

  • meer lezen over de aangeboden massages
  • lezen hoe deze mensen doorgaans te werk gaan
  • een eerste afspraak inplannen om een keer kennis te komen maken

Kijk snel op de site. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk