Horlogebanden in allerlei soorten en maten

Bijna iedereen heeft wel een horloge. Over het algemeen koop je een horloge kant en klaar en is er weinig keuze als het gaat om horlogebanden. Bij de Horlogebanden specialist vonden ze dat dit wel eens anders mocht. Daarom vind u bij hun op de website https://www.dehorlogebandenspecialist.nl/ horlogebanden in diverse maten en materialen. Zo is het heel eenvoudig om uw uurwerk helemaal persoonlijk te maken. Wij bieden horlogebanden aan in diverse tinten hoogwaardig leder, soepel en comfortabel rubber, nato strap (een zeer soepele horlogeband gemaakt van solide nylon) of metaal. De verkrijgbare tinten omvatten bruin, cognac, blauw, zwart, honey, geel, beige, groen maar ook bijvoorbeeld rood. Zo kunt u echt een statement maken met de horlogeband van uw smaak. Naast een horlogeband naar keuze kunt u bij ons prima slagen als het gaat om horloge accessoires. Bij ons vindt u diverse luxe sluitingen in meerdere afmetingen verkrijgbaar tussen de 16 en 26 mm, bijvoorbeeld de vlindersluiting of de vouwsluiting. Verkrijgbaar in fraaie kleurstellingen als staal, mat, double en rose. Ook voor watchwinders zijn wij het adres. In fraaie houten verpakkingen is er ruimte voor het opwinden van uw horloge zodat u altijd bij de tijd bent! Bewaar uw horloges in een van onze fraaie FEROCASE horlogeboxen, want een top horloge verdient een luxe bewaarplaats gemaakt van zeer luxe afgewerkt hout. Daarnaast kunt u ook fraaie pushpinnen en gereedschap verkrijgen net als luxe kaarthouders en sleutelhangers.

Horlogebanden van de beste kwaliteit

De Horlogebanden Specialist is graag uw leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten als banden, boxen en accessoires:

  • Maak uw horloge persoonlijk met ons grote assortiment horlogebanden
  • Verkrijgbaar in kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Online bestellen
  • Eenvoudig en snel online betalen
  • Deskundig advies

Voor deskundig advies kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u graag verder met uw vragen. Wilt u de verschillende banden in ons assortiment zelf zien? Dat kan! Kom naar onze winkel centraal in Utrecht gelegen waar u de uitgebreide collectie prachtige horlogebanden kunt aanschouwen. En voor verse koffie wordt gezorgd. Als u zich afvraagt of uw merk horloge wel geschikt is om door een andere band te laten vervangen, kunnen wij u gerust stellen. Op onze website staat een zeer lange lijst met topmerken horloges waarvoor wij horlogebanden kunnen vervaardigen. Diverse topmerken zijn: Breitling, Cartier, Chopard, Eberhard, Omega en Rolex. Bij ons kunt u zeer goed terecht voor het vervangen van horlogebanden voor de horlogemerken uit het topsegment.  

Geen 13 in dozijn bij De Horlogebanden Specialist

Misschien bent u ondertussen wel uitgekeken op alle standaard verkrijgbare horloges. Misschien loopt u al een tijdje rond met de gedachte om een heel speciale horlogeband te laten ontwerpen. Een horlogeband die uw persoonlijkheid en karakter pas echt goed weergeeft. Ook dan zit u goed bij ons, want helpen u graag met het ontwerpen van uw eigen horlogeband. Onze custom made service maakt dat uw horlogeband pas echt uniek is en helemaal toegespitst op uw smaak. Kom langs in onze winkel en bespreek uw wensen met onze horlogeband specialist. U geeft aan welke kleuren, materialen en formaat u in gedachten heeft. Of u een combinatie van materialen wilt of bijvoorbeeld contrasterende stiksels op het leer. U kunt ook aangeven of u bijvoorbeeld een specifiek soort leer wilt laten gebruiken; denk hierbij aan slangen leer of alligator leer. Na bestelling proberen wij binnen 4 weken uw custom made horlogeband voor u samengesteld te hebben. U zult verrast zijn over het resultaat en nog vele jaren genieten van uw met de hand vervaardigde custom made horlogeband. Met onze speciaal op uw wensen vervaardigde horlogeband wordt uw horloge een persoonlijk sieraad.

Reageren is niet mogelijk