Hoe wij magneetverf hebben toegepast in ons huis

Al een poos wilden we iets leuks voor de kinderen doen in huis, oftewel een muur creƫren waar ze hun knutsels en tekeningen konden ophangen. We hebben heel lang gezocht naar een super groot magneetbord of prikbord, maar deze waren niet te vinden in de maat die wij wilden. Daarom kochten we uiteindelijk magneetverf in de webshop magneetverfmagneten.nl. Deze is van super goede kwaliteit gebleken want de werkjes blijven allemaal heel goed hangen. Het aanbrengen van magneetverf is heel erg makkelijk. Het werkt echt net zoals het verven met normale muurverf dus je kunt het gewoon met een kwast en een roller doen. Wij hebben ervoor gekozen om niet de hele muur van boven tot onder te doen maar juist een groot vlak te verven. Na het aanbrengen van een paar lagen van deze magneetverf hebben we er een lag aquablauwe muurverf overheen gedaan zodat het nu een gezellig kleurtje heeft. De magnetische werking is nog steeds goed, ondanks dat er dus een laag normale muurverf overheen is gegaan. Dat komt misschien ook doordat we in diezelfde webshop gelijk hele sterke magneten hebben gekocht om de tekeningen mee op te hangen. Ze hebben daar namelijk een super groot assortiment magneetjes en we hebben onze twee kinderen allebei een paar setjes laten uitkiezen, super leuk! Het is echt een heel project geworden en het resultaat is super leuk, de kinderen zijn er razend enthousiast over. Ze knutselen zich een slag in de rondte om vervolgens al hun werkjes op de muur met magneetverf te hangen, en ze slingeren niet meer rond in de rest van het huis.

Magneetverf of schoolbordverf kopen

In de webshop van magneetverfmagneten.nl verkopen ze naast die magneetverf ook allerlei andere soorten verf en toebehoren voor jouw muur, zoals:

  • Whiteboardverf
  • Schoolbordverf
  • Special effect muurverf (zoals met glitters)
  • Gekleurde magneetfolie

Wij hebben nog even getwijfeld of we de gekleurde magneetfolie wilden bestellen of de magneetverf, want het folie kan ook een heel tof effect hebben. Maar omdat we een veel groter vlak wilden hebben we toch voor de verf gekozen. We denken dat dit beter blijft zitten en dus een duurzamere oplossing is dan de magneetfolie. Bovendien kun je daarmee een zo groot vlak op de muur verven als je maar wilt, zonder dat je naadjes ziet, zoals bij de magneetfolie het geval is. 

Special effect muurverf met glitters

We waren toen we de magneetverf bestelden zomaar even aan het rondneuzen in de rest van deze webshop en zagen (eigenlijk per ongeluk) de special effect muurverf met glitters. Onze dochter had dit meteen door en moest en zou deze op haar slaapkamer hebben. We hebben met onze hand over het hart gestreken en hem besteld. Ik moet toegeven dat het effect echt heel tof is geworden. Ze had een lichte, oudroze muur en daar hebben we twee laagjes verf met glitters overheen gedaan. Deze verf is transparant dus je ziet het roze er nog doorheen. One kleine meid is helemaal gelukkig, zowel met de glitterende roze muur op haar slaapkamer als met de toffe magnetische muur in onze woonkamer. Dus beide projecten zijn wat ons betreft helemaal geslaagd!

Reageren is niet mogelijk