Heerlijk ontspannen en tot jezelf komen in een echte houtgestookte hottub

Ontspannen is van essentieel belang. Als je de stress te lang in je lichaam laat, dan kan het zich tegen je gaan keren. Deze stress kan dan vervelende gevolgen hebben zoals bijvoorbeeld een burn-out. Als iets te lang onder spanning staat, dan knapt het op den duur. De snelheid waarmee iets knapt, hangt natuurlijk af van de weestand die wordt geboden. Daarom is het breekpunt bij elk mens anders, want iedereen heeft een ander ‘kookpunt’. Dat wil zeggen dat iedereen een eigen tolerantiegrens heeft wat betreft stress. Die grens is zelf ook weer vatbaar voor veranderingen. Als jij lekker in je vel zit, energie hebt en de wil om de zaken eens flink aan te pakken, dan duurt het veel langer voordat de stress of de druk je teveel wordt. Maar als jij last hebt van vermoeidheid en als er dingen in je leven zijn die zwaar op je schouders drukken, dan is er veel minder nodig om je over de rand van je eigen tolerantiegrens te duwen. Deze grens is dus rekbaar. Dat betekent ook dat wanneer jij voelt dat je tegen de grens aanzit, dat je zelf in staat bent om jezelf weer naar een baseline niveau te brengen. Je kunt jezelf dus ook weer ontspannen als je onder druk staat. Dat kun je bijvoorbeeld realiseren via een hottub. Spanning is in principe een fysieke aangelegenheid. Je geest ervaart natuurlijk stress, maar stress zelf is een activiteit in het lichaam. Op het moment dat jij een zware taak achter de rug hebt, dan is de mentale component verdwenen, maar veel mensen merken dat ze toch niet direct kunnen ontspannen. Het lichaam blijft als het ware onder spanning staan. Als je op zulke momenten even de tijd neemt om in een hottub te gaan zitten, dan geef je ook het lichaam de gelegenheid om te ontspannen. Dat is erg belangrijk, want als je dat namelijk niet doet, dan ga je de volgende dag beginnen met een nieuwe taak, terwijl je lichaam nog niet is hersteld van de oude taak. Als je dat maar vaak genoeg doet, dan is de burn-out natuurlijk dichtbij. Een hottub is dan ook hét middel om je lichaam te laten ontspannen. Zodra je jezelf onderdompelt in het warme water, dan voel je bijna direct hoe de spanning uit je lichaam vloeit. Een soortgelijk effect ervaren mensen ook bij een massage. Maar het is lastig om elke dag naar een masseur te gaan. Het is een stuk eenvoudiger om gewoon een hottub in je eigen tuin te zetten. Hieronder lees je meer over hoe je dat kunt realiseren.

Een authentieke houtgestookte hottub bestel je bij ISBJØRN hottubs

Mocht je nu op zoek zijn naar een mooie houtgestookte hottub, dan kun je terecht bij ISBJØRN hottubs. Op de site van isbjorn-hottubs.nl vind je alvast een compleet overzicht van de mogelijkheden. Je ziet bijvoorbeeld hoe de houtgestookte hottubs eruit zien en hoe je deze op verschillende manieren kunt installeren. Zo kun je kiezen voor een hottub die je als het ware ingraaft, zodat je er gemakkelijk in kunt stappen, maar je kunt ook gewoon een hottub op de normale ondervloer zetten. Deze combineer je dan met een trappetje, zodat je er in kunt plaatsnemen. Beide opties hebben voor- en nadelen en het is maar net wat jij dus zelf het prettigst vindt.

De voordelen van isbjorn-hottubs.nl

Mocht je op de site een kijkje nemen, dan zie je ook meteen de voordelen van isbjorn-hottubs.nl. Hierbij kun je denken aan:

  • Sterkste binnenkuip
  • Stoer en robuuste afwerking
  • TURBO heater, snelste opwarming

Reageren is niet mogelijk