Heeft u een taatsscharnier nodig?

Voor ons nieuwe huis was het weer eens tijd voor een vernieuwing. We hadden de verbouwing al ver gevorderd maar wilde alles stap voor stap aanpakken. Dit keer was het tijd voor de ruimte naar onze open keuken. Wij vonden deze keuken toch iets te kopen en zaten vooral met het probleem van geur tijdens het koken die door het hele huis ging. Daarom besloten we te gaan zoeken naar een mooi, modern systeem van afwering waardoor we de ruimte toch in twee├źn zouden kunnen delen. We kwamen via vrienden op een hele mooie soort deur zonder kozijn. Zij hadden dit in hun huis en wij waren op slag verliefd. Wij hebben deze deuren daarom ook besteld. Echter moesten we voor deze manier van afscheiden een speciaal soort scharnier hebben, het zogenaamde taatsscharnier. Dit taatsscharnier is speciaal gemaakt voor stalen of houten deuren zonder kozijn. Het taatsscharnier wordt in het plafond en in de grond geplaatst, waardoor de deur een pivoterende beweging zal gaan maken en hiermee om het steunpunt draait. Dit was nou juist wat wij zo mooi vonden en we vonden het helemaal top dat we in dit geval dan geen kozijn nodig is. Dit zou in ons mooie, nieuwe huis zorgen voor een strakke uitstraling. Wij zijn online dus gaan zoeken naar een taatsscharnier en kwamen op die manier op de website taatsdeurscharnier.nl. Op deze website is bij openen direct ons idee heel goed zichtbaar. Een partij strakke, stijlvolle deuren wordt op een foto weergegeven. Wij werden direct enthousiast, dit is de website die we moeten hebben voor ons taatsscharnier. Op de website waren veel verschillende soorten taatsscharnier te vinden. Wat het fijne was is dat bij elke soort taatsscharnier het eerst in een paar woorden werd uitgelegd, waardoor je niet alle teksten hoeft te lezen om te bepalen of dit de juiste taatsscharnier is. Nee, wij lazen de paar key woorden konden dan kiezen om verder te klikken en de hele tekst te lezen.

Dit werkte top en wij hadden snel ons juiste taatsscharnier gevonden!

Wij hadden een selectie van 2 verschillende soorten taatsscharnier gemaakt. Van deze hebben we de gehele tekst en informatie gelezen om de juiste keuze te kunnen maken. Op de website wordt ook duidelijk aangegeven voor hoeveel kilo het taatsscharnier is en voor welke soort deur het taatsscharnier. Op deze manier kunnen er bijna geen fouten ontstaan in de keuze van het juiste taatsscharnier. Wij hadden hierdoor in ieder geval ons juiste taatsscharnier snel gevonden.

Wij waren snel geholpen door deze website!

Dankzij deze website hadden wij ons taatsscharnier snel gevonden en kon onze verbouwing verder gaan.

  • De website heeft een erg mooie, strakke uitstraling. Precies hoe wij de deuren wilden hebben
  • De website geeft veel zinvolle informatie
  • De levering van ons taatsscharnier was erg snel gedaan

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van taatsdeurscharnier.nl om te zien wat u hier allemaal zou kunnen bestellen. U zult zien dat u hier een ruim aanbod kunt vinden.                                 


Reageren is niet mogelijk