Heeft u een opslagruimte in Capelle a/d IJssel nodig?

Wij hebben begin dit jaar onze woning te koop gezet. Wij meenden dat het niet zo’n storm zou lopen, maar wij kregen meteen een heel goed bod uitgebracht. Het bleek namelijk dat er mensen waren die al heel lang op ons huis zaten te azen en zij hebben meteen geboden toen wij ons huis te koop hadden gezet. Wij konden dit bod niet weigeren en daarom hebben wij onze woning dus aan hen verkocht. Zij wilden wel graag snel in de woning en dus hebben wij gekeken wat wij moesten doen om onze verhuizing snel te regelen. U moet weten dat wij nog helemaal geen huis hadden gekocht, maar wij konden wel zolang in onze caravan wonen. Wij hebben toen gekeken hoe wij dit allemaal moesten regelen en wij hebben gemerkt dat wij het beste onze spullen ergens konden opslaan. Wij wilden daarom graag een opslagruimte in Capelle a/d IJssel vinden omdat wij dan onze spullen in deze opslagruimte in Capelle a/d IJssel konden doen zodat wij ook niet heel ver van huis hoefden te rijden om onze spullen in de opslagruimte in Capelle a/d IJssel te brengen. Wij hebben gekeken of er mogelijkheden waren wanneer je een opslagruimte in Capelle a/d IJssel wilt regelen en wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van easybox.nl konden gaan. Deze site kwam namelijk meteen in beeld toen wij even op het internet gingen zoeken naar een opslagruimte in Capelle a/d IJssel. Wij hebben gezien dat je via deze site voor een heel goede prijs een opslagruimte in Capelle a/d IJssel kunt huren. Toen wij daarom deze mogelijkheden gezien hadden, hebben wij ook meteen contact opgenomen met deze mensen om te horen hoe zij ons konden helpen. Wij vonden het erg prettig dat zij ons voor een goede prijs konden helpen en wij waren ook blij om te horen dat er nog een grote opslagruimte in Capelle a/d IJssel beschikbaar was. Als u daarom ook graag spullen wilt opslaan in deze streek, kijk dan eens naar de opslagruimte in Cappelle a/d IJssel op de site van easybox.nl. 

Deze opslagruimte in Capelle a/d IJssel voldeed aan onze hoge eisen  

Omdat wij veel waardevolle spullen hebben, wilden wij een goede opslagruimte in Capelle a/d IJssel huren. Dan zit je bij Easysbox.nl helemaal goed en wij zijn daarom ook zeer te spreken over de goede service van deze mensen. Onze opslagruimte in Capelle a/d IJssel was heel goed en onze spullen staan daar nu droog en veilig in. Wij zijn daarom erg blij dat wij met de mensen van easybox.nl in zee zijn gegaan. 

Wilt u ook spullen opslaan?                      

Mocht u ook goederen tijdelijk willen opslaan, dan kan ik u aanbevelen om:

  • Even naar easybox.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Een ruimte via deze site te huren wanneer u voordelig geholpen wilt worden

Wij zijn blij dat wij onze spullen hier kwijt konden voor zo’n goede prijs. Vandaar dat wij easybox.nl ook van harte aanbevelen. 

Reageren is niet mogelijk