Heeft u een mooi huisnummerbord nodig?

Mijn vriend heeft mij vorig jaar ten huwelijk gevraagd en ik heb uiteraard volmondig ‘ja’ gezegd op zijn vraag. Ik had altijd al gehoopt dat hij mij ten huwelijk zou vragen, maar omdat ik wist dat hij eigenlijk helemaal niet wilde trouwen, had ik verwacht dat wij nooit samen naar het gemeentehuis zouden gaan om elkaar eeuwig trouw te zweren. Ik was dan ook door het dolle heen en ik ben heel blij dat wij inmiddels getrouwd zijn. Dit huwelijk bleef echter niet zonder gevolgen. Wij hebben namelijk een aantal jaar geleden samen een huis gekocht en wij hebben toen een huisnummerbord besteld en daar hebben wij onzer beider namen op laten zetten. Nu wij getrouwd waren, moesten wij een ander huisnummerbord hebben. Dit was niet omdat nu ons huisnummer veranderd was, maar omdat ik dus niet meer mijn eigen achternaam had en ik aan de hele wereld wilde laten weten dat ik nu echt bij mijn man hoorde. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar wij een nieuw huisnummerbord konden laten maken. Wij wilden graag een mooi huisnummerbord bestellen en wij wilden daar dus ook graag onze namen bij op laten schrijven. Wij hebben daarom gekeken waar wij een mooi huisnummerbord konden vinden en wij hebben toen besloten dat het goed zou zijn om maar via het internet te gaan zoeken. Als je namelijk bij ons in de stad gaat zoeken, eindig je met het huisnummerbord dat iedereen bij ons in de straat aan zijn woning heeft hangen. Dat was niet iets wat wij wilden want wij wilden graag een uniek huisnummerbord. Wij hebben daarom heel het internet afgezocht om te kijken waar wij het beste zaken konden doen. Wij hebben toen besloten dat wij het beste een keer naar de site van naambordjeswinkel.nl konden gaan omdat wij heel veel goede verhalen over deze site hebben gelezen. Wij hebben toen gezien dat je hier voor een heel goede prijs een heel goed huisnummerbord kon laten maken. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom samen even de tijd genomen om een mooi huisnummerbord uit te zoeken. Wij hebben toen al heel snel iets moois gevonden en wij hebben gekeken hoe wij dit bord konden laten voorzien van onze namen. 

Wij bestelden hier een huisnummerbord met onze namen

Wij hebben uiteindelijk contact opgenomen met de mensen van deze site om door te geven dat wij graag onze namen op het huisnummerbord wilden laten schrijven. Dat was heel goed mogelijk en wij zijn blij dat wij dit alles zo snel konden regelen. Wij hebben een heel mooi huisnummerbord kunnen laten maken en ik ben heel blij dat dit zo eenvoudig geregeld kon worden. 

Wij waren voor een heel mooi prijsje klaar 

Wij zijn blij dat wij hier een bestelling hebben geplaatst want wij waren voor een prikkie geholpen. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel mooi huisnummerbord gevonden 
  • Wij hebben dit bord van onze namen laten voorzien 
  • Wij waren voor een zacht prijsje klaar 

Wilt u ook een bordje bestellen? Surf dan even naar naambordjeswinkel.nl

Reageren is niet mogelijk