Heeft u een goede lintmenger nodig?

Ons bedrijf produceert poeders die mensen kunnen gebruiken wanneer zij bijvoorbeeld wel wat extra vitamines kunnen gebruiken. Voor ons is het daarom heel belangrijk dat wij een goede lintmenger hebben. Toch is het echter vaak zo dat wanneer wij een grote opdracht aannemen, wij merken dat onze eigen lintmenger niet meer goed werkte. Ik weet niet precies wat er met ons lintmenger aan de hand was, maar hij werkte niet meer optimaal. Dat konden wij ons niet veroorloven omdat wij vaak stipt op tijd onze opdrachten af moeten hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een nieuwe lintmenger te kopen. Wij hebben overal gezocht naar de mogelijkheden en wij ontdekten al snel dat het een behoorlijke investering zou worden om een goede en nieuwe lintmenger te kopen. Dat viel ons even flink tegen en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheid om ergens een tweedehands lintmenger te kopen. Dat moest dan wel een heel goede zijn want wij wilden niet het risico lopen dat wij binnen een korte tijd weer een nieuwe lintmenger moesten gaan kopen. Wij hebben daarom gekeken of wij misschien ergens in Nederland een bedrijf konden vinden dat ons kon helpen. Wij hebben toen uitgebreid gezocht en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van foeth.com. Dit bedrijf hadden wij nog nooit eerder gezien en dat vonden wij meteen jammer. Je kunt bij dit bedrijf namelijk heel veel goede machines kopen die weliswaar tweedehands zijn, maar die nog heel erg goed werken. Dat was voor ons heel erg interessant en wij hebben daarom meteen gekeken naar de mogelijkheden die wij hier allemaal aangeboden kregen. Het was voor ons echter niet heel eenvoudig om via de site te bekijken welke lintmenger voor ons het beste was. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om even met een van de mensen van foeth.com te spreken. Dat was geen enkel probleem en wij kregen meteen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze heeft ons heel goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en hij heeft ons toen verteld dat hij op dat moment een heel geschikte lintmenger voor ons had staan. Dat kon niet beter treffen dus wij hebben deze al heel snel besteld. 

Onze lintmenger werd ook geïnstalleerd

Wij hebben de lintmenger bij dit bedrijf gekocht en het fijne was dat deze ook door de mensen van dit bedrijf ge├»nstalleerd kon worden. Dat was heel prettig want wij wilden graag dat dit door een specialist gedaan zou worden en vandaar dat wij blij zijn dat wij met foeth.com in zee zijn gegaan. Dit bedrijf weet waar ze het over heeft en dat was precies wat wij zochten. 

Wij produceren weer optimaal

Sinds wij onze nieuwe machine in gebruik hebben genomen, merken wij dat wij veel meer kunnen produceren. Wij zijn daarom zeer tevreden met onze nieuwe investering. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen 
  • Wij hebben een heel goede machine kunnen kopen 
  • Wij hebben veel geld weten te besparen 

Mocht u ook een machine nodig hebben, dan kan ik u aanraden om een keer naar foeth te gaan kijken. 

Reageren is niet mogelijk