Hamers Autoschadeherstel – het autoschade herstelbedrijf dat verder kijkt dan alleen het repareren van deuken en krassen

Hamers Autoschadeherstel – het autoschade herstelbedrijf dat verder kijkt dan alleen het repareren van deuken en krassenVroeg of laat krijgt iedere automobilist er wel eens mee te maken: autoschade. Veel mensen denken bij autoschade meteen aan een forse deuk in de motorkap als gevolg van een aanrijding Autoschade kan echter ook optreden bij kleinere, minder extreme ongelukjes. Zo kunt u een lelijke kras oplopen in de deur van uw auto wanneer u langs een scherpe tak rijdt, of wanneer u bij het achteruitrijden dat lage muurtje over het hoofd ziet. Bij Hamers Autoschadeherstel heeft men alle vormen van schade wel eens voorbij zien komen. De ervaren monteurs van dit autoschade herstelbedrijf kunnen elke deuk, kras, scheur en barst voor u verhelpen, zodat uw auto er binnen no-time weer als nieuw uitziet.

Welke reparaties kan dit autoschade herstelbedrijf voor u uitvoeren?

Hamers Autoschadeherstel is al sinds 1990 actief op het gebied van autoreparaties. Gedurende die tijd hebben de monteurs van dit autoschade herstelbedrijf te maken gehad met de meest uiteenlopende vormen van schade. Zo kan het team van Hamers Autoschadeherstel krassen in de lak op een professionele manier verhelpen. Bij Hamers Autoschade weet men feilloos te achterhalen welke kleur lak er op uw auto zit, en kan men er met precies diezelfde kleur voor zorgen dat uw auto er weer uitziet alsof die kras er nooit heeft gezeten. Ook met deuken in uw auto weet Hamers Autoschade wel raad. Deukjes ter grootte van een munt kunnen doorgaans gemakkelijk en snel worden uitgedeukt. Hoewel het repareren van grotere deuken natuurlijk wat meer tijd kost, slaagt het technisch team hier meestal ook wel in. In het ergste geval kunnen onderdelen van de carrosserie vervangen worden. Heeft uw auto schade opgelopen vanwege ouderdom, dan moeten bepaalde onderdelen vaak opnieuw gelast worden. Ook voor dit laswerk bent u bij Hamers Autoschadeherstel aan het juiste adres. Na een echt zware botsing kan het verder voorkomen dat het onderstel van uw auto is beschadigd, waardoor simpelweg rechtdoor rijden haast een onmogelijke opgave wordt. Met behulp van een speciale richtbank meten de monteurs van dit autoschade herstelbedrijf zelfs de kleinste afwijking in het onderstel, waarna zij deze afwijking corrigeren.

Andere redenen om bij autopech Hamers Autoschadeherstel te bezoeken

Behalve dat Hamers Autoschadeherstel al jarenlang uitstekend reparatiewerk aflevert tegen een goede prijs, zijn er nog meer redenen om voor dit autoschade herstelbedrijf te kiezen. Hamers Autoschadeherstel helpt u namelijk niet alleen van die lelijke butsen in uw motorkap af, maar neemt u ook graag alle andere rompslomp uit handen die doorgaans om de hoek komt kijken bij schade.  Wanneer u uw auto door dit autoschade herstelbedrijf laat repareren, krijgt u bij deze reparaties de volgende extra services – helemaal gratis en voor niets:

  • Taxatie van de geleden schade
  • Een gratis ophaal- en brengservice
  • Vier jaar garantie op de verrichte reparaties

Alsof dit nog niet genoeg is hoeft u zich ook niet druk te maken om het eventuele eigen risico wanneer u gebruik maakt van de diensten van Hamers Autoschadeherstel. Dit autoschade herstelbedrijf neemt namelijk de kosten van de reparatie ter hoogte van uw eigen risico voor eigen rekening. Dit betekent dus dat u geen cent van uw eigen risico hoeft te betalen. Tenslotte kan Hamers Autoschadeherstel ook de schadeafhandeling met uw verzekeraar voor u regelen. Bij Hamers Autoschadeherstel weet men hoe verzekeraars te werk gaan, waardoor de schadeafhandeling voor hen een fluitje van een cent is. Bent u nieuwsgierig naar wat Hamers Autoschadeherstel u nog meer kan bieden? Ga dan eens naar de website van dit autoschade herstelbedrijf, https://www.schadeherstelhamers.nl/autoschadeherstel/autoschade-herstel-bedrijf. Hier kunt u terecht voor een onafhankelijk en geheel vrijblijvend advies met betrekking over de schade aan uw auto.

Reageren is niet mogelijk