Geniet van een intens genot dankzij de Europe Magic Wand

De juiste naam voor een artikel is erg belangrijk. Een goede naam beschrijft accuraat waar het product voor bedoeld is of wat je er van mag verwachten. Wat dat betreft is de Europe Magic Wand een hele goede naam, want het resultaat van deze Europe Magic wand lijkt erg op magie. De seksuele beleving van een vrouw is zeer complex. Er zijn namelijk verschillende gradaties van genot die stuk voor stuk variƫren qua intensiteit. Sommige vrouwen kunnen bijvoorbeeld niet tegen teveel intensiteit terwijl andere vrouwen smachten naar meer en meer genot. Vaak hangt dit samen met de manier waarop iemand denkt. Een verlegen en misschien religieus persoon kan snel nerveus raken wanneer het genot te intens wordt. Je kunt de controle verliezen en als je niet het vermogen hebt om jezelf over te geven aan dit gevoel, dan wordt je als vrouw zijnde al snel angstig. Dit is natuurlijk vooral het geval als je seks hebt, want dan heb je niet echt de controle over de intensiteit. Het is een wisselwerking tussen jou en je partner en je partner kan niet inschatten wanneer jij teveel genot ervaart. Met de Europe Magic Wand kun je de intensiteit helemaal zelf bepalen. Door 6 verschillende standen kun je jezelf heerlijk verwennen op een manier die jij lekker vindt. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste kun je toch lekker genieten zonder dat je per se extreme gevoelens van genot hoeft te ervaren. Je kunt dus, als je wilt, volledig de controle bewaren. Mocht je juist de grenzen op willen zoeken, dan kun je via de zes standen het genot rustig opbouwen. Via kleine stapjes kun je gewend raken aan de verschillende gevoelens. Je bedient de Europe Magic Wand zelf en kunt dus op ieder moment stoppen. Ten derde kun je met de Europe Magic Wand ook een explosie van genot ervaren. Daarom heet het immers een Magic Wand. Dus ben je juist iemand die op zoek is naar plezier waarbij je in extase raakt, ook dan is de Europe Magic Wand een perfect product. Sluit je op in de slaapkamer, vind de stand die bij jou past en beleef orgasme na orgasme zoals je ze nog nooit hebt gevoeld.

Wat is een Europe Magic Wand?

De Europe Magic Wand is een seksspeeltje dat je misschien wel kent van de hitserie Seks and the City. Het is een speeltje met een krachtig vibratiesysteem. Je kunt de Magic Wand tegen je clitoris aanhouden en vervolgens de stand selecteren die je lekker vindt. Je zult niet weten wat je overkomt als je gebruik maakt van dit speeltje. Maar zoals gezegd heb je zelf de controle, dus je kunt de mate van intensiteit aanpassen via de standen. Hierdoor kun je de intensiteit rustig op bouwen naarmate je meer in de stemming komt. En tevens is het ideaal voor verschillende vrouwen die ieder natuurlijk hun eigen genotsgrens hebben. Niet alle vrouwen zijn even gevoelig, dus de een heeft aan stand 1 genoeg en de ander ervaart pas extreem genot bij stand 6.

Bestel je Magic Wand en vele andere speeltjes op hotstuff.nl

Mocht je de Magic wand willen bestellen, dan kun je dat doen via de website van Hot Stuff. Op deze website vind je allerlei speeltjes die je in de slaapkamer kunt gebruiken. Dit betreft zowel speeltjes voor individueel gebruik als speeltjes die je samen kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld van SM houdt, dan kun je op de site allerlei SM gerelateerde speeltjes kopen zoals:

  • Handboeien
  • Bondage touw
  • Seks schommels
  • Klemmen
  • Blinddoeken

Reageren is niet mogelijk