Geniet in stijl op 1 van de vele campings met prive sanitair

Kamperen is voor veel mensen de ultieme vorm van vakantie vieren. Sommige mensen houden dan ook van alles wat samenhangt met kamperen. Dat betekent dat zij ook geen enkele moeite hebben met een volledig gebrek aan comfort en privé voorzieningen. Zij lopen al fluitend met hun rol toiletpapier over de camping. Maar er zijn ook mensen die een meer verdeelde mening hebben over kamperen. Hoewel zijn het kamperen op zich leuk vinden en vooral waarde hechten aan de vrije natuur, de knusse gezelligheid in een caravan of tent en het campingleven, zijn ze minder blij met openbare sanitaire voorzieningen. In een hotel heb je immers alles voor jezelf en kun je op je gemak even douchen of je behoefte doen. Je hoeft dan ook zeker niet met een rol toiletpapier door de het hotel te wandelen op zoek naar een toilet. Het is dan ook heel fijn dat je via kgc heel gemakkelijk campings met privé sanitair kunt vinden. Dergelijke campings met privé sanitair combineren alle voordelen van de vrije natuur op een camping met de luxe van een hotel. Je bent immers nog steeds op een camping in de vrije natuur in een tent of caravan. Maar naast je tent of caravan heb je dan wel jouw eigen sanitair. Niemand anders behalve jij en je gezinsleden maken daar gebruik van. Als je in de nacht even naar het toilet moet, dan kun je zo naar de wc naast je tent lopen. Voor mensen die in de nacht vaak even naar het toilet moeten, zijn campings met privé sanitair een waar godsgeschenk. Je ervaart je vakantie opeens op een hele andere manier als je niet elke nacht een reis over de camping hoeft te maken naar het toilet. Zonder campings met privé sanitair ben je immers ook al snel genoodzaakt om een tent of caravan in de buurt van de toiletten neer te zetten of elke nacht een flinke wandeling te maken. Als dat opeens wegvalt en je zo vanuit je bed het toilet bereikt, dan is je vakantie opeens een stuk comfortabeler. Maar ook als je de hele nacht doorslaapt, zijn campings met privé sanitair uiteraard heel prettig. Sommige mensen houden er van om helemaal terug naar de basis te gaan. Zij doen hun behoefte dan ook met alle plezier in de open natuur en wassen zich in de rivier. Maar er is een heel gebied tussen dat uiterste en opperste luxe in 1 of ander resort. Campings met privé sanitair bevinden zich dan ook mooi in het midden van die beide uitersten. Ideaal ook als je zelf wel een fanatiek campingbezoeker bent, maar je partner niet. Via de campings met privé sanitair kun je hem of haar misschien toch overhalen om een camping te bezoeken. 

Kijk snel op kgc.nl voor een overzicht van campings met privé sanitair

Via de website van kgc.nl kun je gemakkelijk verschillende campings vinden waar je gebruik kunt maken van privé sanitair. Zo zie je meteen waar in Nederland je zoal terecht kunt. 

De karakteristieke eigenschappen van de campings van kgc

kgc staat voor karaktervolle groene campings. Sommige van deze hebben privé sanitair, maar je kunt er vanuit dat dat alle campings kunnen worden geduid met de volgende kenmerken: 

  • Kleinschalig
  • Aandacht voor natuur
  • Uitstekende en schone voorzieningen

 

Reageren is niet mogelijk