Effectief reclame maken door USB sticks te bedrukken

Het succes of de ondergang van je bedrijf hangt voor een groot deel af van de wijze waarop je je bedrijf promoot. Je kunt immers nog zo’n goed product verkopen, maar als mensen je bedrijf niet kennen of niet weten te vinden, dan verkoop je natuurlijk niets. Je zou kunnen zeggen dat het product zelf minder belangrijk is dan de publiciteit. Dit is bijvoorbeeld de strategie van vliegmaatschappij Ryan Air. Deze maatschappij biedt goedkope vluchten aan, maar de kwaliteit is niet altijd even best. Daardoor komt de maatschappij geregeld op een vrij negatieve manier in het nieuws. Maar negatieve publiciteit is ook reclame en iedereen kent Ryan Air. Toch maakt het bedrijf zelf geen reclame en investeert het niet actief in reclame. Een dergelijke strategie kan natuurlijk alleen maar werken, op het moment dat de kosten laag blijven. Als je kijkt naar United Airlines, dan zie je dat negatieve publiciteit ook een heel slecht effect kan hebben. Na het incident waarbij een man met geweld uit het vliegtuig werd gezet ging het aandeel snel omlaag. Hoe het ook zij, je moet ervoor zorgen dat je naam bekend is. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld pennen bedrukken en deze onder de mensen verspreiden. Maar tegenwoordig heb je ook allerlei moderne gadgets die je kunt bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan USB sticks. Deze USB sticks zijn perfect om te bedrukken. USB sticks hebben immers in de regel een mooi groot oppervlak waar je een logo of bedrijfsnaam op kwijt kunt. Daarnaast zijn USB sticks ook nog eens leuke artikelen om weg te geven als promotieartikel. Ze komen in verschillende soorten en maten en mensen kunnen altijd wel een USB stick gebruiken. USB sticks bedrukken is dus een zeer goed idee als je je bedrijfsnaam wilt verspreiden onder de mensen. Probleem met pennen is vaak ook dat deze al snel ergens in een lade verdwijnen. Een USB stick is toch net even een iets leuker en kostbaarder object. Helemaal als mensen er data op zetten. Dan zullen de ze USB Stick niet graag willen verliezen. Ze zijn er dus zuinig op en zullen de USB stick dan ook vaak hergebruiken. Daardoor blijft je bedrijfsnaam zichtbaar. Mocht je USB sticks willen bedrukken, dan kun je terecht bij maxilia. Hier kun je allerlei promotieartikelen bestellen en laten bedrukken. Dus ook voor USB sticks bedrukken ben je bij deze website aan het juiste adres.

USB sticks bedrukken doe je gewoon online

Als je USB sticks wilt bedrukken, dan hoef je daar de deur in principe niet voor uit. Je kunt alles online regelen. Dat is mooi, want als je een bedrijf runt, dan heb je natuurlijk veel aan je hoofd. Het is dan ook niet wenselijk om veel tijd in promotiemateriaal te investeren. Helemaal als dat niet nodig is. Via de website van maxilia.nl kun je verschillende soorten USB sticks bedrukken. Hierbij kun je denken aan:

  • Goedkope USB sticks
  • USB kaarten
  • USB sticks laten graveren
  • Custom made USB sticks

Je kunt de UBS sticks bedrukken en bestellen in kleine oplages en grote oplages. Tevens heb je de optie om te kiezen tussen verschillende opslagcapaciteiten. Je kunt USB sticks bedrukken met een opslagcapaciteit van 1 GB, maar je kunt ook kiezen voor USB sticks met een opslagcapaciteit van 64 GB.

Bestel alles snel via de website

Zodra je weet wat je wilt, dan kun je een bestelling plaatsen via de website. Je kunt ook een spoedbestelling plaatsen. Je hebt de USB sticks dan binnen 3 werkdagen al binnen.

Reageren is niet mogelijk