Een originele manier om gefeliciteerd te zeggen

Stel, je hebt een goede vriendin en die heeft een nieuwe baan, of je moeder is jarig, of misschien heb je een feestje van je zus… Dan wil je natuurlijk op een originele manier gefeliciteerd kunnen zeggen en met een cadeautje aankomen waar diegene iets aan heeft. Dan ga je natuurlijk naar de webshop van 100 Procent Leuk. Daar vindt je namelijk een super leuk assortiment originele cadeautjes, die je kant-en-klaar, ingepakt en wel bij je thuis kunt laten bezorgen. Ideaal dus voor de mensen die niet van winkelen houden of simpelweg geen tijd hebben om de stad in te gaan om een cadeautje en gefeliciteerd kaartje te kopen. Bij 100 Procent Leuk vindt je cadeautjes in verschillende categorieën, waardoor het heel makkelijk is om voor diegene iets leuks te vinden. Kies bijvoorbeeld eerst voor wie het cadeautje bestemd is, voor hem of voor haar? En als het voor haar is, betreft het dan je moeder, een goede vriendin, je oma of zus? Je vindt er zelfs leuke aardigheidjes voor bijvoorbeeld buren, collega’s en die lieve oppas. Als je bijvoorbeeld klikt op de categorie met cadeautjes voor je moeder vind je de volgende gifts:

  • Een cadeauzeepje met ‘mama’ erop
  • Een bosvruchten-theepakket
  • Een sleutelhanger met 100% mama erop
  • Een velvet kussen met de tekst ‘mama’s plekkie’

Ze hebben zelfs een luxe verwenpakket speciaal voor vrouwen, met onder andere thee, een zeepje, douchegel en andere fijne verwenspulletjes. Als dat geen originele manier is om gefeliciteerd te zeggen weet ik het ook niet meer!

Gefeliciteerd cadeau pakketten

Bij 100 Procent Leuk vindt je naast allerlei kleine, losse cadeautjes ook super leuke cadeaupakketten. Deze zitten ingepakt in een papieren zak die aan de bovenkant dichtgeplakt wordt. Er zit een handvat aan waardoor je het pakketje gemakkelijk mee kunt nemen en cadeau kunt doen. Gefeliciteerd zeggen met zo’n gezellig verjaardagspakket is natuurlijk veel leuker dan met een los cadeautje, want de cadeaupakketten van 100 Procent Leuk zien er super feestelijk uit. Bovendien kun je zien dat er zich een vormgever heeft gebogen over alle verpakkingen, want de toffe, grafische printjes zijn een lust voor het oog! Ze hebben veel gebruikgemaakt van de combi van zwart en wit, met een toefje okergeel erbij. Dat levert een heel minimalistische, maar vrolijke look op. Een stijlvolle manier om gefeliciteerd te zeggen!

Cadeauverpakkingen kopen

Als je het toch leuker vindt om zelf een gefeliciteerd pakketje voor iemand samen te stellen kan dat natuurlijk ook. Je kunt naast de door 100 Procent Leuk samengestelde pakketjes namelijk ook gewoon allerlei losse producten uitzoeken. Deze kun je indien gewenst verpakken in een van de cadeauverpakkingen in de bekende 100 Procent Leuk designs. Ze hebben zakjes met de teksten ‘Speciaal voor jou’, ‘Gewoon voor de leuk’ en nog meer origineel boodschappen. Er zit er vast een tussen die past bij het pakketje dat jij weg wilt geven, en maken het geheel nog net wat feestelijker. Een leuk cadeau om gefeliciteerd te zeggen is namelijk één, maar het feestelijk inpakken ervan is eigenlijk minstens net zo belangrijk. Dus of je nu bij 100 Procent Leuk slaagt voor een cadeautje of niet, hun cadeauverpakkingen doen het super goed voor als je een leuk pakketje voor iemands verjaardag hebt samengesteld. 

https://www.100procentleuk.nl/categorie/momenten/gefeliciteerd/

Reageren is niet mogelijk