Een Lpg g3 installatie heeft alleen maar voordelen

Ik heb een poos terug een Lpg g3 installatie laten installeren in mijn auto. Ik moet erbij zeggen dat het overschakelen naar Lpg voor mij geen evidente keuze was. Ja, ik rijd veel en ik weet dat een Lpg g3 installatie mij veel geld zou besparen, maar ik weet niet zeker of het zo veilig was. Gelukkig heeft het me niet weerhouden om research te doen en bij de echte kenners van LPG Spijkenisse te informeren. Op die manier ben ik erachter gekomen dat aan Lpg installatie eigenlijk alleen maar voordelen zijn. Niet alleen voor de portemonnee, maar ook voor het voertuig waarmee je rijdt. Ook ben ik erachter gekomen dat tegenwoordig de Lpg installaties veel veiliger zijn dan vroeger. De technologische vooruitgang heeft dus ook op dit vlak niet stilgezeten. Maar goed ook… want samen met mijn auto ontploffen is nu niet bepaald een aangename droom.

Wat is een Lpg g3 installatie?

Eigenlijk is een Lpg g3 installatie niet heel anders dan een traditionele Lpg installatie. Het gebruik van de afkorting “g3” is blijkbaar zelfs iets typisch Nederlands. Kortom slaagt het op het feit dat het om een derde generatie autogas inbouw installaties gaat. Die voldoen dus aan de wettelijke eisen. Beter nog, een Lpg g3 installatie die je vandaag laat installeren door bijvoorbeeld lpg-inbouwbedrijf.nl is doorgaans zuiniger en milieuvriendelijker dan de standaardeisen die de overheid de fabrikanten oplegt. Hieronder som ik even alle voordelen van een Lpg g3 installatie voor je op. Zo weet je precies waarom ik gekozen heb om van diesel over te schakelen naar autogas.

  • Autogas is véél goedkoper dan benzine of diesel.
  • Autogas stoot minder schadelijke uitlaat uit.
  • Autogas wordt beter verbrand door de auto.
  • De motor is stiller bij de verbranding van autogas dan bij benzine of diesel.
  • De levensduur van een motor die rijdt op autogas is voelbaar langer dan die van een motor die rijdt op benzine of diesel.

Kortom, rijden op autogas geeft je bijna alleen maar voordelen. Oké, ik moet wel toegeven dat de installatie van een Lpg g3 installatie wel een investering is (een goede 2000 euro), maar eigenlijk heb je die in een razendsnel tempo helemaal terugverdiend. Als je het geld hebt, zou ik dus niet meer aarzelen: rijd op autogas!

Waar kan in een Lpg g3 installatie laten installeren

Ik heb voor mijn Lpg g3 installatie beroep gedaan op Lpg-inbouwbedrijf.nl. Ik kreeg dit bedrijf van verschillende vrienden of collega’s getipt in mijn onderzoek naar een goede LPG installateur. En ik moet zeggen dat het Lpg-inbouwbedrijf.nl me zeer goed bevallen is. Het bedrijf zorgt voor een prima prijskwaliteitsverhouding en adviseert je eerlijk. Ze hebben een echt no-nonsense beleid. Ze geven geen toeters en bellen en er zullen geen verkooppraatjes op je wachten in een poging je meer te doen kopen dan je eigenlijk wilt. Oef! Wel kan je rekenen op eerlijk en transparant advies. Op al je vragen over een Lpg g3 installatie krijg je bij Lpg-inbouwbedrijf.nl altijd een helder antwoord. De medewerkers daar zijn direct en nemen geen blad voor de mond. Ik houd daar wel van, want zo heb ik niet het gevoel dat ik een kat in een zak koop. Ik krijg gewoon wat ik vraag en betaal er een eerlijke prijs voor. Zo heb ik het gevoel dat ik een goede koop heb gedaan met mijn Lpg g3 installatie bij dit bedrijf. Ook voor advies en nazorg kan je steeds bij hen terecht. Scheelt er dus wat aan je LPG installatie dan hoef je hen maar een seintje geven en zij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer veilig kunt rijden. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk