Een limousine huren? Neem even contact met ons op

Wilt u graag een keer in een echte luxe auto van minstens 8 meter rondgereden worden? Ga dan een limousine huren bij Vallei. Ons huidige aanbod bestaat uit 6 verschillende soorten limousines. Van de Amerikaanse klassiekers tot aan de overweldigende verlengde Porsche Cayenne, we hebben het allemaal en kunnen u in heel Nederland van dienst zijn. Dus een limousine huren is eenvoudiger en tevens goedkoper dan u denkt. U betaalt een instapprijs, een prijs voor het eerste uur en vervolgens betaalt u per uur. Maar dat bedrag is altijd lager dan het eerste uur. Een limousine huren is al met al helemaal niet zo duur als u misschien denkt. En daarnaast is de chauffeur er al bij inbegrepen. Wij willen het limousine huren namelijk laagdrempelig houden zodat elk bruidspaar eens in een chique wagen rondgereden kan worden. Want dit moet niet enkel een service zijn voor de welgestelden, ook diegenen met een laag budget kunnen bij ons een limousine huren om hun dag op te vrolijken. Dus wacht niet langer maar kies de limousine van uw dromen uit. Reken er maar op dat we op de afgesproken dag bij u op de stoep staan want dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen we u vrijwel te allen tijde van dienst zijn. Wel is het aan te raden om vroeg te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Maar ook al hebt u een Hummer H2 uitgekozen en gaat u uiteindelijk een Chrysler limousine huren, u zult ongetwijfeld een dag meemaken om nooit te vergeten! Bekijk snel de website http://vallei-limousines.nl/.

Een limousine huren voor het eindexamen

Waarom wilt u eigenlijk een limousine huren? Hier zijn vele redenen voor te bedenken. Niet in de laatste plaats omdat u gaat trouwen. Het is in dit land gebruikelijk om er een luxe trouwauto bij te hebben. De chauffeur brengt u vanaf uw huis naar het gemeentehuis, eventueel naar de kerk, naar de plek waar de foto’s geschoten worden en natuurlijk naar het eindfeest. In de wagen hebt u eventjes tijd voor elkaar. Even weg van de familie en de vrienden die u de hele dag overladen met cadeaus en felicitaties. Geniet van de muziek en drink een glaasje champagne want een gratis fles is altijd bij onze service inbegrepen! Wat u naast een fles champagne aan service van ons mag verwachten? In ieder geval de volgende punten:

  • Luxe en schone limousines,
  • Mooi interieur met bar en sterrenhemelverlichting,
  • Scherpe tarieven,
  • En natuurlijk geschikt voor diverse gelegenheden.

Niet alleen kunt u een limousine huren voor een bruiloft, ook voor een vrijgezellenfeest of het vieren van een examen, het behalen van een diploma of andere persoonlijke overwinning doet u ongetwijfeld het liefste samen met uw vrienden en vriendinnen in een uiterst luxe wagen.

Of huurt u vanwege een bruiloft?

Maak vandaag nog uw keuze en vul het aanmeldingsformulier even in. U krijgt persoonlijk bericht van ons en ook tegen de tijd dat het zover is nemen we nog even contact met u op om alle zaken door te nemen. U kunt op de trouwdag immers niet te laat op uw eigen feest aankomen! Een limousine huren is vanaf nu een eitje als u dit bij Vallei limousines doet. Vergeet niet om onze website te bookmarken zodat u in de toekomst nog eens een limousine kunt huren. Tevens blijft u daardoor op de hoogte van ons continu veranderende aanbod. Is het u erg bevallen? Of wilt u eerst de kat uit de boom kijken. Laat dan een bericht achter of lees de ervaringen van andere klanten eens door! We zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Reageren is niet mogelijk