Een leuk hotel in Twente boeken?

Ben je van plan om binnenkort een weekendje weg te gaan met wat vrienden? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een romantisch weekend met je partner? Dan is Hotel ‘t kruisselt zeker een aanrader! Dit is een prachtig hotel in Twente waar ik zelf laatst ook een paar dagen ben verbleven met mijn beste vriendin. Ieder jaar gaan we met zijn twee├źn een gezellig weekendje erop uit om heerlijk bij te praten en om lekker tot rust te komen in de natuur. Dit was al het tweede jaar op rij dat wij voor dit mooie hotel in Twente hebben gekozen. Beiden houden we erg van de natuur, van wandelen en van fietsen. Graag ontdekken we daarbij nieuwe mooie plekjes in het bos en gezellige omliggende dorpjes. Daar rusten we even uit met een lekker kopje koffie en een gebakje en bekijken we even de winkeltjes en boetiekjes. Daarna trekken we er weer op uit en komen we heerlijk tot rust met een lekker glaasje wijn om nog even van de prachtige omliggende natuur te genieten. 

Als je dus op zoek bent naar een mooi hotel in Twente, lees dan vooral verder! In dit artikel zal ik namelijk vertellen over waarom dit hotel dan zeker een optie is. 

Waarom een hotel in Twente?

Twente heeft erg veel te bieden, meer dan je misschien denkt! In Twente kun je ontzettend veel doen en met een hotel in Twente heb je uitgebreid de tijd om te genieten van de natuur en deze door middel van prachtige wandel- fiets- en autoroutes eindeloos te ontdekken. Naast de prachtige natuur biedt Twente ook veel mooie steden en leuke, gezellige dorpjes. Hier kun je dus heen gaan om lekker te winkelen, maar ook om heerlijk op het terras neer te strijken en de locale delicatessen te proeven. Er is dus genoeg te doen en te ontdekken! Ben je meer van het relaxen? Ook dan is een hotel in Twente zeker een uitkomst. In Twente kun je namelijk ook heerlijk tot rust komen in een rustige en gemoedelijke omgeving met vriendelijke en gastvrije mensen om je heen. 

Hotel ‘t kruisselt

Als je niet zo van het ontdekken bent, maar wel heerlijk wilt genieten van de mooie natuur dan is een goed hotel in Twente een must. Kies daarom voor Hotel ‘t kruisselt.nl Dit hotel is ons zo goed bevallen vorig jaar dat wij er dit jaar gewoon weer heen zijn geweest! Twente verveelt namelijk niet snel. Dit hotel in Twente heeft veel voordelen, onder andere:

  • Een prachtige ligging midden in de natuur
  • Uitstekende service en een gemoedelijke sfeer
  • Complete arrangementen inclusief hotelfietsen
  • Heerlijke gerechten geserveerd in een sfeervol restaurant
  • Uitgestippelde wandel-, fiets- en autoroutes
  • Een uitdagende golfbaan voor de liefhebbers
  • Personeel met kennis over Twente en de ‘Twentenaren’ 

Vorig jaar gaf voor ons de doorslag om naar dit hotel in Twente te gaan de hotelfietsen die hier worden aangeboden. Ik en mijn vriendin houden erg veel van erop uit gaan met de fiets, maar beschikken beiden niet over een auto, dus wij konden zelf de fietsen niet meenemen. Deze service was dus echt een uitkomst! 

Stop dus met zoeken en boek een prachtig verblijf in dit hotel in Twente!

Reageren is niet mogelijk